Cursusweekend Indonesisch energiewerk

Ben je geïnteresseerd in de healing tradities vanuit Indonesië? 

 

Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? 

In deze unieke cursus leer je de basistechnieken van het praktische helende energiewerk en ervaar je de natuurmystiek vanuit de traditie van de Indonesische natuurvolkeren.   Bovendien ga je een heerlijk weekendje weg! Deze cursus is inclusief twee overnachtingen in een goed hotel én de maaltijden. Een verzorgd weekend ontspannen mét bijzondere inhoud dus. 

We combineren in deze cursus de meest gevraagde onderwerpen van het Indonesisch energiewerk in de hoogst gewaardeerde omgeving, parkhotel Val Monte in het bosrijke Berg en Dal nabij Nijmegen.     

Met de onderwerpen in dit lesprogramma geven we je de tools in handen voor het opbouwen van Innerlijke Kracht, we leren je Javaanse recepten en animistische technieken om je lichaamseigen helend vermogen te stimuleren, we geven inzicht en uitleg over Javaanse mystiek en laten je met Javaanse rituelen de werking ervaren van de heilzame Stille Kracht.

We ontmoeten je graag vrijdag 13 december om 16:30 uur en verzorgen je cursusprogramma tot zondag 15 dec c.a. 12:30. De details volgen bij aanmelding. Of mail gerust voor meer informatie.

  • Wat is Tenaga Dalam: opbouwen van aarding, centering, emotionele basis en veiligheid middels ademhaling-, mudra's en kembangantechnieken.
  • Meditatie, onderbewustzijn, waarnemen met het zesde zintuig. Aangehechte energie: wat is van jou; wat is van een ander?
  • De positieve kracht van Healing Kebatinan. Pijit (massage) in combinatie met obat en jamu recepten: kruidenbereidingen ter ondersteuning van een goede gezondheid.
  • Rituelen en traditionele ceremonie. Vooroudercultuur, jimat, Indonesische mystiek, de helende Stille Kracht.
  • Achtergrondinformatie en praktische uitleg.