Kaarten van Stille Kracht

We hebben de Indische / Indonesische  thema’s die binnen de Aliran Tenaga Dalam worden onderwezen en toegepast, uitgewerkt in de productie van een spel: een kaarten set met handleiding. Met dit spel kun je zowel kennis nemen van de oude tradities, alsook op intuïtieve wijze inzicht verkrijgen in de persoonlijke ontwikkeling.

De welzijnstechnieken die wij toepassen binnen onze stichting, hebben we gebundeld in 33 thema’s en zijn door Ivonne Kreule beschreven en verbeeld in tekeningen. Dit zijn 33 kleurrijke illustraties geworden, waarvan er een aantal ook op onze website te zien zijn. Behalve een mooie set kaarten over Indonesische wijsheden en welzijnstechnieken, hebben we de betekenis van de thema’s kernachtig beschreven in een bijbehorende handleiding.

De kaarten en de handleiding zijn samen vervat in een handgemaakte stoffen omslagetui met typisch Indonesische batik, ikat of songket motieven. Dit product is voor het eerst in september 2015 op de markt gebracht als “Aliran Tenaga Dalam – Kaarten van Stille Kracht”.

 

We zijn begonnen met een kleine oplage handgemaakte exemplaren en leken met dit product tegemoet te zijn gekomen aan een grote vraag die kennelijk leefde. Want in no time was onze eerste oplage van 80 stuks uitverkocht! We bieden sindsdien dit mooie product blijvend aan in ons assortiment. Natuurlijk worden de omslagen nog steeds door Ivonne en een bevlogen team om haar heen handgemaakt.

 

De omslagetuis zijn dit keer gemaakt van stoffen uit de stad Semarang , te Java, Indonesië. Kampung Batik is een wijk waar de inwoners volledig voor hun inkomsten afhankelijkheid zijn van de productie en verkoop van gebatikte stoffen. Door bij hen te kopen steunen we hen daarbij. Het werk was met heel veel oprechte passie en liefde gemaakt en gelukkig met veel enthousiasme ontvangen.

 

De kaartensets worden gebruikt door onder meer gezinnen die zich willen verdiepen in hun Indische achtergrond, door particulieren die zich interesseren in het gebruik van kaartendecks voor persoonlijke groei en ontwikkeling, en binnen professionele setting van therapeuten en welzijnswerkers. 

 

Bekijk ook eens het filmpje op facebook over het jaarthema voor 2021.

Orakeldecks met en zonder sessie via beeldbellen  

 

De handgemaakte omslaghoezen met daarin 33 kaarten en de handleiding vind je in de webshop. 

 

Je kunt er nu ook voor kiezen om naast je orakeldeck er een online consult bij te boeken met Ivonne Kreule. In een gesprek via beeldbellen legt ze een uitgebreide kaartenreading voor je, waarbij ze ingaat op jouw situatie. Daarnaast kun je aan haar al je vragen stellen over hoe je de kaarten zelf kunt gebruiken in je thuis of werksituatie. 

Donderdag Verwonderdag in de Facebookgroep 

 

Vanaf januari 2021 is er maandelijks de kans om een gratis reading te ontvangen aan de hand van de Kaarten van Stille Kracht. Ivonne Kreule zal de tweede donderdag van de maand voor 5 mensen een kaart trekken  en zich afstemmen op hun situatie.

Deze readingen worden geplaatst in de facebookgroep die over het gebruik van de kaarten gaat, sinds hun verschijnen in 2015.

Je bent van harte uitgenodigd om je Verwonderdagreading aan te vragen in die besloten facebookomgeving. Niet iedereen zal aan bod kunnen komen, dus motiveer waarom de Verwonderdagreading voor jou op een goed moment komt. 

Wil je feedback op jouw situatie?  Neem vooral contact op! of boek een uitgebreidere reading via de webshop.

Donderdag Verwonderdag in het Kaarten Kaffee 19:30 uur

◇ 27 mei Overijssel

◇ 24 juni Zuid-Limburg

Meer data volgen.

 

Ivonne Kreule en Rich Eduard zijn maandelijks met hun orakeldecks ergens in Nederland in een café of op een terras*.  Ontmoeten zij jou daar? Neem je Kaarten van Stille Kracht mee of koop bij hen een exemplaar, waar je de mooiste omslag uit de voorraad uitzoekt (en krijg 10% korting!) Leer meer over het orakeldeck, de achtergronden en de manier van duiden. 

 

Bestel in de webshop je ticket à €20,00 incl. welkomstdrankje.

 

*N.b. locatie onder voorbehoud van overheidsregels omtrent samenkomsten in de horeca