Silaturahmi 09-07-2022

Welkom!

Elk kwartaal  organiseert Stichting Aliran in een gezellige informele bijeenkomst rondom Indonesische of Indische thema's! Deze edities zullen ook worden gekoppeld  aan Indonesische tradities rondom elementen Aarde, Water, Vuur of Lucht.

Zie het als een gezellige picknick met gelegenheid voor open podium, waar je elkaar voor het eerst of opnieuw ontmoet. De tweede van dit jaar vindt plaats op 9 juli 2022, met het thema Water. 

 

We kunnen spreken en ervaren over diverse Indische of Indonesische onderwerpen. Wat denk je van verhalen over Ratu Kidul, het aanbieden van een water offerande, vloeiende silat bewegingen? Of wellicht de Indische overtocht per boot naar Nederland? Hierin staan we open om samen te werken. Mocht je een werkvorm willen ervaren, willen voordoen of willen begeleiden, ben je hiertoe van harte uitgenodigd. 

 

Deze bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt op basis van een vrije donatie. We vinden het daarnaast ook fijn als je iets te eten of te drinken meeneemt om te delen. Geef je even via  een mailtje op als je wilt komen. Dan weten wij op hoeveel mensen we ons kunnen voorbereiden. Je krijgt dan ook de gegevens van de precieze locatie.

 

Voor de volgende keer: heb jij een locatie op het oog waar je graag wilt samenkomen? Is er een actueel onderwerp dat je graag wilt bespreken of ervaren? Heb je een groep geïnteresseerden bijeengebracht en wil je graag dat we in het najaar aanschuiven voor een openbaar evenement? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we in september of november voor de silaturahmi bij jou!