Silaturahmi 09-07-2022

Welkom!

Elk kwartaal  organiseert Stichting Aliran in een gezellige informele bijeenkomst rondom Indonesische of Indische thema's! Zie het als een gezellige picknick met gelegenheid voor open podium, waar je elkaar voor het eerst of opnieuw ontmoet. De tweede van dit jaar vindt plaats op 9 juli 2022. Deze editie zal gaan over Javaanse tradities rondom elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Hou de website in de gaten voor meer informatie over de inhoud en de locatie.

 

We kunnen spreken en ervaren over diverse Indische of Indonesische onderwerpen. Hierin staan we open om samen te werken. Heb je een locatie op het oog waar je graag wilt samenkomen? Is er een actueel onderwerp dat je graag wilt bespreken of ervaren? Heb je een groep geïnteresseerden bijeengebracht en wil je graag dat we op 9 juli  aanschuiven voor een openbaar evenement? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we in juli, september of november voor de silaturahmi bij jou! 

Mocht je een werkvorm willen ervaren, willen voordoen of willen begeleiden, ben je hiertoe van harte uitgenodigd. 

 

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. We vinden het leuk als je iets te eten of te drinken meeneemt om te delen. Geef je even via  een mailtje op als je wilt komen. Dan weten wij op hoeveel mensen we ons kunnen voorbereiden. Je krijgt dan ook de gegevens van de precieze locatie.