Cursus Aliran Tenaga Dalam - Energiewerk

Ben je geïnteresseerd in de healing tradities vanuit Indonesië? 
Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? 

In deze unieke cursus leer je de basistechnieken van het praktische helende energiewerk en ervaar je de natuurmystiek vanuit de traditie van de Indonesische natuurvolkeren.  

We onderrichten de toepassingen en lessen van deze waardevolle oeroude technieken en wijsheden voor gezondheid en Innerlijke Kracht. Altijd met respect voor de authentieke traditie, toegankelijk gemaakt voor het hier en nu

We ondersteunen je daarbij in het opbouwen van Innerlijke Kracht / Tenaga Dalam, voor meer stabiliteit en gezondheid, toegespitst op jouw unieke situatie en mogelijkheden.

Mail voor meer informatie naar info@aliran.nl.

Inschrijven voor de cursus is momenteel niet meer mogelijk.

Het programma in grote lijnen:

  • 24 november 2018 Wat is Tenaga Dalam. Opbouwen van aarding, centering, emotionele basis en veiligheid middels ademhaling-, mudra's en  kembangantechnieken (bewegingen). 
  •  15 december 2018  Aangehechte energie: wat is van jou / wat is van een ander. Centering, aarding.
  • 12 januari 2019 Obat en jamu recepten. Toepassing van kruiden in compressen, oliëen, thee en andere kruidenbereidingen ter ondersteuning van een goede gezondheid.   
  • 02 februari 2019  Indonesische mystiek, de helende Stille Kracht. Achtergrondinformatie en praktische uitleg. Meditatie, onderbewustzijn, waarnemen met het zesde zintuig  
  • 23 februari 2019 Orakel methoden, de Kaarten van Stille Kracht, handlezen 
  • 16 maart 2019 Natuur en natuurcreativiteit. De bezielde natuur en haar toepassingen voor inzicht, kracht en reiniging. Animisme,  jimat en pecut upacara (rituele krachtvoorwerpen).
  • 06 april 2019 De positieve kracht van Healing Kebatinan'. Pijit (massage), ondersteunende obat en jamu, ademhalingsoefeningen, werken met introducee
  • 04 mei 2019 Rituelen en traditionele ceremonie. Vooroudercultuur, jimat, energetische healing, semèdi (meditatieve healingtechniek). 
  • 18 mei 2019 Koppeling van geleerde lessen naar de eigen praktijk. Feestelijke afsluiting.

Lestijden 2018/2019
12.30u-17.00u incl pauzes. Praktijk open vanaf 12 uur. Aansluitend aan de les volgt de gezamenlijke maaltijd.

Plaats 2018/2019 De cursus vindt plaats in een praktijkruimte van Stichting Aliran Tenaga Dalam  te provincie Gelderland / Adresgegevens volgen