Drieluik Energetisch Reinigen

Een unieke cursus van 3 bijeenkomsten Energetisch Reinigen

 

Voel jij je vol van indrukken, moe of belast?
In deze drie bijeenkomsten leer je op luchtige en opbouwende wijze onderscheiden wat jou uit balans brengt, en hoe jij belastende energieën  eenvoudig kunt verwijderen.
Drie gezellige, creatieve en inzicht gevende middagen die jou helpen je vitaliteit terug te brengen en te behouden. Bekijk ook het filmpje.

 

Het zijn 3 unieke workshops die je de combinatie bieden van kennis, praktijkervaring en creativiteit.

Je krijgt antwoord op de vragen

-Wat is aangehechte energie?

-Hoe kan ik belemmerende energieën onderscheiden van ondersteunende heilzame energieën?

-Wat zijn de do's en don'ts wanneer ik mijn ruimte energetisch wil zuiveren?

-Waarom is goed geaard zijn zo belangrijk wanneer ik energetisch wil reinigen?

 

In de eerste workshop maken we zuiverende wierrook op basis van zeezout en kruiden.

In de tweede workshop bereid je je eigen rituele olie en begin je met het maken van een 'pecut upacara' (spreek uit: petjoet oepatjara). Dit is een krachtstok van paardenhaar, die we voor de reinigingen gebruiken. Bij de derde bijeenkomst maak je deze af. Vanzelfsprekend mag je de gemaakte reinigingsvoorwerpen mee naar huis nemen.  Je leert in de workshops hoe je de instrumenten moet toepassen.

 

Drieluik te Zoetermeer: 

De drie bijeenkomsten vinden plaats in 1 weekend. We sluiten het drieluik af op de dag van de Volle Maan, met een mooie zuiverende ceremonie, waar we al op de eerste dag onze intentie voor hebben gezet. Dit weekend vindt plaats bij gastvrouw Melinda Marten, van De Helende Vrouw. De locatie is De Groene Schuur: Voorweg 112 2715 NG Zoetermeer. Neem contact op met haar voor aanmelding. 

 

Drieluik te Arnhem (data in overleg, 3x van 11:00 tot 16:00)

Dag 1 vindt plaats op de dag na Volle Maan, we sluiten de drieluik af op de dag van Nieuwe Maan. Tijdens de workshop is er aandacht voor deze maanstanden. Op dag 3 van deze cursus en met de start van een energetisch nieuwe maanfase, zullen we de drieluik afsluiten met een mooie zuiverende ceremonie.

 

Stichting Aliran Tenaga Dalam  werkt vanuit de pijlers aarding, respect, veiligheid en gastvrijheid. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.