Orakeldeck Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht

en de Inspiratieworkshop 

  

Wat gaan we doen: Tijdens een gezellig en leerzaam samenzijn ontdek je de thema's van het Indonesisch energiewerk, aan de hand van het gebruik van de Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht.

Je krijgt middels een orakellegging inzicht in je eigen situatie.

De achtergrond van de kaarten en hun betekenis worden verklaard.

Er worden verschillende situatieleggingen besproken, die je met deze kaarten zelf kunt toepassen.

Bovenal oefen je met het intuïtief duiden ervan.

 

Voor wie is de workshop: De workshop is interessant voor beginners en voor gevorderden in het kaartlezen / orakelen. We werken met het orakeldeck Aliran Tenaga Dalam -Kaarten van Stille Kracht. Het is handig wanneer je beschikt over je eigen orakeldeck Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht, maar niet persé noodzakelijk. 

 

 

Waar & Wanneer: 

Heb jij een groepje van 6 mensen of meer bij elkaar gebracht? In overleg met jou bepalen we waar en wanneer we samenkomen. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Over het orakeldeck:  Stichting Aliran Tenaga Dalam heeft 33 thema's uit het Indonesisch energiewerk zoals als adat, kebatinan, jimat en keris pusaka, pijit, obat en jamu vormgegeven in een uniek orakeldeck.

Er zijn 33 prachtige illustraties op kaart  afgebeeld en er is een handleiding vol heldere achtergrondinformatie en inspirerende toepassingen. De helende wijsheden die beschreven zijn in dit kaartendeck vormen zo een waardevol hulpmiddel voor een krachtig dagelijks leven.

Enkele van de afbeeldingen uit het orakeldeck zijn ook te zien op deze website. De orakeldecks en handleiding zijn uitgebracht in unieke handgemaakte omslagetuis van Indonesische doeken met batik motieven, ikat wevingen of in songket doek.

 

In de webwinkel kun je de orakeldecks en/of een plaats in de Inspiratieworkshop bestellen. Wil je meer lezen over het orakeldeck? Kijk een op onze blog.

 

n.b. maak je gebruik van Facebook? We hebben een facebookgroep die in het teken staat van het werken met dit orakeldeck. Je kunt ons vinden onder de naam "Kaarten van Stille Kracht - Aliran Tenaga Dalam".