Wat gaan we doen: Tijdens een gezellig en leerzaam samenzijn ontdek je de thema's van het Indonesisch energiewerk, aan de hand van het gebruik van de Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht.

Je krijgt middels een orakellegging inzicht in je eigen situatie.

De achtergrond van de kaarten en hun betekenis worden verklaard.

Er worden verschillende situatieleggingen besproken, die je met deze kaarten zelf kunt toepassen.

Bovenal oefen je met het intuïtief duiden ervan.

 

Voor wie is de workshop: De workshop is interessant voor beginners en voor gevorderden in het orakelkaartlezen / orakelen. We werken met het orakeldeck Aliran Tenaga Dalam -Kaarten van Stille Kracht

Heb je nog geen kaartendeck? Dat komt goed uit want bij de prijs inbegrepen zit een deck Kaarten van Stille Kracht. Zoek de mooiste omslag ter plaatse uit! Heb je al wel een kaartendeck? Dat komt ook goed uit 😉. Je ontvangt namelijk korting op de entreeprijs! In de webshop kun je aangeven wat voor jou van toepassing is. Neem dan wel jouw orakeldeck mee! Tenslotte hebben we nog een derde voordeel 🤩 wanneer je tijdens de workshop een kaartendeck koopt (voor een vriend, collega, familielid of namens Sinterklaas) dan ontvang je die middag op je cadeau E5,- korting. 

 

Waar & Wanneer: 

Zaterdag 17 november 2018  12:30 - 16:00 uur 

Stichting Aliran Tenaga Dalam: Sperwerstraat 2 6823 DP Arnhem

 

In de webwinkel kun je jouw plaats in de workshop bestellen.

 

n.b. maak je gebruik van Facebook? We hebben een facebookgroep die in het teken staat van het werken met dit orakeldeck. Je kunt ons vinden onder de naam "Kaarten van Stille Kracht - Aliran Tenaga Dalam".