Wie wij zijn

Stichting Aliran Tenaga Dalam stelt zich voor:
De Aliran Tenaga Dalam van Rich Eduard heeft na meer dan 25 jaar van groei en ontwikkeling zijn vorm gevonden in deze stichting.  Samen met zijn partner Ivonne Kreule vormt hij de kern van Stichting Aliran Tenaga Dalam.  

Daarnaast zijn zij vereerd met het comité van aanbeveling, is er goede feedback van de commissie van advies, kunnen zij bouwen op de redactie en zijn zij blij met de overige vrijwilligers die het bestuur ondersteunen waar het passend is. Bovendien is er de regelmatige uitwisseling met de contacten op Java.

 

Rich Eduard
Grondlegger en voorzitter van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Meer dan twintig jaar deelt hij de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in binnen- en buitenland. Dit doet hij in workshops, healing sessies, lezingen, individuele begeleidingstrajecten en in ceremoniën. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van Tenaga Dalam,  Innerlijke Kracht.

 

Ivonne Kreule
Met haar achtergrond als vaktherapeut drama en docent dansexpressie zet Ivonne creativiteit in als middel om tot een doel te komen. Schrijven, vormgeven en vertolken is haar wel toevertrouwd. Zij heeft het orakeldeck Aliran Tenaga Dalam- Kaarten van Stille Kracht ontwikkeld en is drijvende kracht achter de uitgave van producten binnen de stichting. Ivonne is in staat om integer te verhelderen wat de kern is van een situatie. Haar bijdrage is veelzijdig, praktisch, altijd op maat en met een fijngevoelige insteek. Binnen het bestuur neemt ze bovendien de taken van secretaris en penningmeester op zich. 

 

(klik op de foto's voor een vergroting)