Producten & Diensten

Fijn dat je een kijkje neemt in de webshop. Veel van onze producten en diensten staan hieronder. 

Staat het product van jouw voorkeur er niet bij? Geen nood, voor onze persoonlijke diensten op maat vinden we het ook prettig om even te overleggen. 

Neem gerust contact op om te informeren of te bestellen.

 


Diensten

Aliran Cursus (weekend) VROEGBOEK KORTING

Cursus Indonesisch Energiewerk in hotel Val Monte inclusief maaltijden en 2 overnachtingen 

Kijk op de pagina voor meer  informatie over de inhoud.

 

Bestel je plaats in de cursus vóór 1 november! Dan krijg je de vroegboekkorting van E50,00 én een flesje olie "Upacara Nenek Moyang" t.w.v. E16,50 cadeau! Deze ceremoniële olie is bijzonder geschikt om aan te brengen op je rituele voorwerpen zoals de keris en je offerandes. O.a. met melati (jasmijn) olie uit Semarang, Java.   

Let op! deze vroegboekkorting is alleen geldig in de maand oktober. 

  • Vrijdag13 december / zaterdag 14 december/ zondag 17 december
€ 1.075,00

€ 1.025,00

Aliran Intensive (weekend)

Begeleiding op maat, in 4-sterren hotel inclusief maaltijden en 2 overnachtingen 

Geef in het bestelformulier aan welk weekend je voorkeur heeft. We nemen contact met je op om je exacte vraag in kaart te brengen zodat we vervolgens een programma op maat kunnen samenstellen. 

  • Vrijdag 15 november / zaterdag 16 november / zondag 17 november

€ 1.075,00

Individuele Begeleiding - sessie in de praktijkruimte

Het consult duurt  75 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening. 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeftWe nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 95,00

Mystiek in de beroepspraktijk - workshop

De oefeningen in deze workshop stellen je in staat om verder te zien en te ervaren dan je met het dagelijkse waakbewustzijn doet. Je ziet en voelt dieper. Deze workshop geeft je bovendien een schitterend Javaans mystiek ritueel en Javaanse kennis van mensen, energieën en interactie tussen de maatschappelijke en de spirituele wereld. Je leert deze visie praktisch te integreren in jouw dagelijkse werk met mensen. 

Geef in het bestelproces  aan in welke beroepspraktijk je actief bent. 

N.b. inbegrepen is een Indische maaltijd na afloop.

€ 95,00

Individuele Begeleiding - "de Aliran Special" op jouw locatie

Voor deze begeleiding op maat nemen we ruim de tijd, een dagdeel.

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. Deze special kan ook op maat worden aangepast naar een groepsworkshop. Wat willen jullie graag ontdekken, delen of leren? 

 

We nemen ruim de tijd, een dagdeel en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 450,00

Energetische reiniging (dagdeel)

De energetische reiniging is een sessie met ritueel, uniek in Nederland! Met Javaanse technieken wordt er een reinigingssessie vormgegeven op maat van jouw situatie.  Je bespreekt van te voren wat je situatie is en welke ruimte of welk voorwerp je graag energetisch gereinigd wilt hebben. Een energetische reiniging van locatie of voorwerp (denk aan bijvoorbeeld keris en wayangpop) is altijd een activiteit op maat.

Er worden technieken gekozen en toegepast die het meest passend zijn voor jouw situatie, alle gebaseerd op werkwijzen en rituelen uit Javaanse tradities. Geef in het bestelproces kort aan wat je wilt laten reinigen, op welke locatie en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

We nemen ruim de tijd, een dagdeel  en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

€ 450,00

Orakelkaarten consult

Het orakelkaarten consult met kaarten uit het orakeldeck Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Innerlijke Kracht geeft je inzicht in je situatie. Je krijgt advies over hoe jij het beste in jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Lees er ook over in onze blog. Het gaat hier om een reading op afstand, door de schrijfster/illustratrice van dit orakeldeck Ivonne Kreule wordt er op je situatie afgestemd.

Geef in het bestelproces aan op welke vraag jij je antwoord/inzicht/kaartenduiding wilt ontvangen.   Geef ook aan of je de antwoorden per mail wilt ontvangen of dat je ze liever netjes geplastificeerd vormgegeven, thuisgestuurd ontvangt.

 

 

€ 75,00

Producten

Orakeldecks: Kaarten van Stille Kracht - batik omslag

Alle orakeldecks bevatten de 33 kaarten en de handleiding. De omslagetuis zijn allen verschillend. Kies je favoriete omslag, en geef de bijhorende letter aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting, met de letters. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt. De motieven op de stoffen zijn alle uniek geplaatst op de omslagetuis en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. 

In het bestelformulier kun je  aangeven welke dessin je voorkeur heeft. (n.b. modellen D, G, I en J zijn reeds uitverkocht)

 

Lees Hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

 

 

€ 36,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Orakeldecks: Kaarten van Stille Kracht - leren omslag

Alle orakeldecks bevatten de 33 kaarten en de handleiding. De lederen omslagetuis zijn er in rood en in grijs. Kies je favoriete omslag, en geef de kleur aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. 

In het bestelformulier kun je  aangeven welke dessin je voorkeur heeft. 

 

Lees Hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

€ 42,50

  • Levertijd: 1-3 dagen

Batik schilderingen door Aris Widodo

Aris Widodo maakt indrukwekkende schilderingen in Javaanse stijl. 

Zijn inspiratie haalt hij veelal uit Bijbelse verhalen, die hij in typisch Javaanse landschappen situeert. Daarnaast ontwerpt hij op aanvraag, op maat.

Wanneer je kunst van hem wilt kopen, leggen wij contact met hem. Zijn schilderijen en producten op maat, worden dan vanuit Yogyakarta naar Nederland gezonden.  Bekijk zijn kunst hier.

 

De prijzen zijn richtlijnen. Neem contact op voor meer informatie.

€ 250,00

Momenteel niet leverbaar

Travel to Tradition Bali 2019 * inschrijven niet meer mogelijk *

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Balinese tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en neem deel aan het authentieke Bali.

De excursie op Bali is van 25 juli t/m 7 augustus 2019. Meer informatie over het Travel to Tradition - Bali programma vind je hier.

Wil je ook graag naar de gratis informatie middag komen? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl

(Meld je je aan via de link van onze samenwerkingspartner? Voer ook hun naam dan in tijdens de bestelprocedure in het opmerkingen vak. )

66

€ 1.250,00

Travel to Tradition Java / Bali 2020

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Indonesische tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en leer zelf ook hoe je deze technieken kunt toepassen!

Excursies vinden plaats op Java, Indonesia. Regio Yogyakarta, Magelang, Demak

Meer informatie over het Travel to Tradition programma vind je hier.

Ben je serieus geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl We organiseren eerst een gratis informatie middag. 

n.b. door te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor het Travel to Tradition Pakket en met de inhoud van de excursie. Je hebt het document gelezen. Dit pakket is exclusief de retourvlucht nederland-Indonesië.  

€ 1.320,00