Producten & Diensten

Fijn dat je een kijkje neemt in de webshop. Veel van onze producten en diensten staan hieronder. 

Staat het product van jouw voorkeur er niet bij? Geen nood, voor onze persoonlijke diensten op maat vinden we het ook prettig om even te overleggen. 

Neem gerust contact op om te informeren of te bestellen.

 


Producten

Orakeldecks: Kaarten van Stille Kracht - batik omslag NU WEER BESCHIKBAAR

Alle orakeldecks bevatten de 33 kaarten en de handleiding. De omslagetuis zijn allen verschillend. Kies je favoriete omslag, en geef de bijhorende letter aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting, met de letters. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt. De motieven op de stoffen zijn alle uniek geplaatst op de omslagetuis en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. 

Lees Hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

 

 

€ 36,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

individueel aanbod op maat

Consult en persoonlijk advies - sessie via beeldbellen

Het consult duurt 45 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 35,00

Individuele Begeleiding - sessie in de praktijkruimte

Het consult duurt  75 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening. 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeftWe nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 95,00

Individuele Begeleiding - "de Aliran Special" op jouw locatie

Voor deze begeleiding op maat nemen we ruim de tijd, een dagdeel.

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. Deze special kan ook op maat worden aangepast naar een groepsworkshop. Wat willen jullie graag ontdekken, delen of leren? 

 

We nemen ruim de tijd, een dagdeel en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 450,00

Energetische reiniging (dagdeel)

De energetische reiniging is een sessie met ritueel, uniek in Nederland! Met Javaanse technieken wordt er een reinigingssessie vormgegeven op maat van jouw situatie.  Je bespreekt van te voren wat je situatie is en welke ruimte of welk voorwerp je graag energetisch gereinigd wilt hebben. Een energetische reiniging van locatie of voorwerp (denk aan bijvoorbeeld keris en wayangpop) is altijd een activiteit op maat.

Er worden technieken gekozen en toegepast die het meest passend zijn voor jouw situatie, alle gebaseerd op werkwijzen en rituelen uit Javaanse tradities. Geef in het bestelproces kort aan wat je wilt laten reinigen, op welke locatie en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

We nemen ruim de tijd, een dagdeel  en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

€ 450,00

Aliran Intensive (weekend)

Begeleiding op maat, in sfeervol hotel inclusief maaltijden en 2 overnachtingen. Geef in het bestelformulier aan welk weekend je voorkeur heeft.

 

We nemen contact met je op om je exacte vraag in kaart te brengen zodat we vervolgens een programma op maat kunnen samenstellen. 

  • vrijdag 20 maart, zaterdag 21 maart, zondag 22 maart 2020 (VOL)
  • vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni, zondag 14 juni 2020 (VOL)
  • Vrijdag 17 juli, zaterdag 18 juli, zondag 19 juli 2020
  • Vrijdag 31 juli, zaterdag 1 augustus, zondag 2 augustus 2020  
  • vrijdag 25 september, zaterdag 26 september, zondag 27 september 2020 (VOL)

€ 1.075,00

groepsaanbod onder voorbehoud

De stem van je voorouders 23-5-2020

Unieke workshop van kebatinan in combinatie met yoga! In samenwerking met Ankur*Yoga

Binnenkort meer informatie

 

€ 111,00

Workshop pusaka, jimat & keris 27-06-2020

€ 95,00

Symposium Ilmu Kebatinan 25-7-2020

Binnenkort meer informatie

 

€ 45,00

Workshop Pijit en Kerok 05-09-2020

€ 95,00

Cursus Helende Stille Kracht

Zou jij je senang willen voelen met de Stille Kracht? Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? 

In deze unieke cursus staat de helende stille kracht centraal en helderen we de mysteries voor je op.    

€ 700,00

Excursies

Travel to Tradition Java 2020

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Indonesische tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en leer zelf ook hoe je deze technieken kunt toepassen!

Excursies vinden plaats op Java, Indonesia. Regio Yogyakarta, Magelang, Demak

Meer informatie over het vorige Travel to Tradition programma  van 2020 vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl We organiseren eerst een gratis informatie middag. 

 

€ 1.295,00

Travel to Tradition Bali 2020

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Balinese tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en neem deel aan het authentieke Bali.

Meer informatie over het eerdere Travel to Tradition - Bali programma vind je hier. Informatie over 2020 volgt nog.

Wil je ook graag naar de gratis informatie middag komen? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl

(Meld je je aan via de link van onze samenwerkingspartner? Voer ook hun naam dan in tijdens de bestelprocedure in het opmerkingen vak. )

66

€ 1.320,00