Producten & Diensten

Fijn dat je een kijkje neemt in de webshop. Veel van onze producten en diensten staan hieronder. 

Staat het product van jouw voorkeur er niet bij? Geen nood, voor onze persoonlijke diensten op maat vinden we het ook prettig om even te overleggen. 

Neem gerust contact op om te informeren of te bestellen.

 


Diensten voor groepen

Cursus Indonesisch Energiewerk 2019

Maak kennis met de helende kracht van het Indonesisch energiewerk.

De cursus heeft 9 bijeenkomsten tussen 9 maart 2019 t/m 31 augustus 2019. Meer informatie vind je hier.

Wees welkom om ook na afloop van iedere bijeenkomst te blijven mee eten.

€ 775,00

Workshop Levensdoelmeditatie 09-02-2019

Aan het begin van het jaar is het fijn om vanuit overzicht te starten. Als je weet wat je wilt en wat jouw passie heeft en jouw handelingen zijn daarop afgestemd dan gaat het leven moeiteloos. Soms heb je dat overzicht echter helemaal niet helder. Er is veel gebeurd en je staat op een punt waarop je allerlei keuzes moet maken. Je vraagt je af: is dit het dan? Hoe moet ik nu verder vanaf hier? In de workshop levensdoel meditatie blikken we met jou op jouw talenten en jouw Innerlijke Kracht. We nodigen de voorouders uit in een meditatie en vragen hen om je op rustige wijze inzichten te geven over wie jij bent en welke stappen nu bij je passen. Lees hier meer.    

 

€ 75,00

Diensten voor individuen

Intake Gesprek voor Individuele Begeleiding

Het Intakegesprek is een consult van 75 minuten. Je legt uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Je bespreekt de mogelijkheden die onze stichting je kan bieden en wat je van een traject mag verwachten. Tijdens dit gesprek maak je ook kennis met de werkwijze van de stichting. Er wordt een van de welzijnstechnieken gekozen en toegepast, die het meest passend is voor jouw situatie. Zo kun je ervaren hoe een traject er zal kunnen uitzien. Dit is altijd een gesprek op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen.

Of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen,

in een individueel traject kun je zelf aangeven welk gebied je graag verder wilt ontwikkelen. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan wat je wilt bespreken in het intakegesprek, en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 75,00

Energetische reiniging

De energetische reiniging is een sessie van tenminste 2 uur. Je bespreekt van te voren wat je situatie is en welke ruimte of welk voorwerp je graag energetisch gereinigd wilt hebben. Een energetische reiniging van locatie of voorwerp (denk aan bijvoorbeeld keris en wayangpop) is altijd een activiteit op maat. Er worden technieken gekozen en toegepast die het meest passend zijn voor jouw situatie, alle gebaseerd op werkwijzen en rituelen uit Javaanse tradities. Geef in het bestelproces kort aan wat je wilt laten reinigen, op welke locatie en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in. We  maken voor jouw situatie een prijs op maat en berekenen per sessie E0,20 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

Vanafprijs voor 2 uur is E180,00

 

€ 180,00

Orakelkaarten consult

Het orakelkaarten consult met kaarten uit het orakeldeck Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Innerlijke Kracht geeft je inzicht in je situatie. Je krijgt advies over hoe jij het beste in jezelf tot uitdrukking kunt brengen. Lees er ook over in onze blog.

Het gaat hier om een reading op afstand. Geef in het bestelproces aan op welke vraag  jij je antwoord/inzicht/kaartenduiding wilt ontvangen. Door de schrijfster/illustratrice van dit orakeldeck, Ivonne Kreule wordt er op je situatie afgestemd en krijg je de inzichten en antwoorden op je vraag, netjes geplastificeerd vormgegeven, thuisgestuurd.

 

 

€ 35,00

  • Levertijd: 3-5 dagen

Producten

Orakeldecks: Aliran Tenaga Dalam - Kaarten van Stille Kracht

Kies je favoriete omslag, en geef de bijhorende letter aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting, met de letters. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt. De motieven op de stoffen zijn alle uniek geplaatst op de omslagetuis en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. Er zijn van elk motief telkens twee stuks op voorraad. Wanneer er een exemplaar verkocht is,wordt een nieuw exemplaar van dat dessin gemaakt. 

In het bestelformulier kun je  aangeven welke dessin je voorkeur heeft. 

 

Lees Hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

 

 

€ 36,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Meditatiekussens: -de laatste exemplaren

Lees Hier meer informatie over de meditatiekussens. 

Geef het model van je voorkeur aan. Naar volgorde van de foto:

zwarte band met rode vogels  (nog 1) / blauwe band met turqooise bloemen  (nog 2)/ bruine band met bladerdek ( nog 1) /zwarte band met sawa (nog 1) 

 

Bij OPHALEN IN DE PRAKTIJK worden geen verzendkosten gerekend. Je betaalt in dat geval enkel E49,50. Wil je jouw bestelling laten verzenden? Dan komen er E4,35 verzendkosten bij. 

Geef in het bestelformulier aan welk meditatiekussen je wilt hebben, alle kunststukken zijn uniek. Geef ook aan of je wilt laten verzenden of wanneer je voornemens bent te komen (Sperwerstraat 2 6823DP Arnhem). 

€ 57,50

€ 49,50

  • Uitverkocht

Shirt Sunan Kalijaga

Rechtsreeks uit Demak/Kadilangu, te koop bij de pudhen van één van de heiligen van de Wali Sanga: t shirt van Raden Mas Said Sunan Kalijaga 

Indonesische maat XXL / Europese maat L

 

 

Bij OPHALEN IN DE PRAKTIJK worden geen verzendkosten gerekend. Je betaalt in dat geval enkel E22,50. Wil je jouw bestelling laten verzenden? Dan komen er E3,95 verzendkosten bij. 

Geef in het bestelformulier aan of je voor verzenden kiest of wanneer je voornemens bent te komen (Sperwerstraat 2 6823DP Arnhem). 

 

€ 22,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Bidkrans Sunan Kalijaga / NOG SLECHTS 1 EXEMPLAAR

Rechtsreeks uit Demak/Kadilangu, te koop bij de pudhen van één van de heiligen van de Wali Sanga, Raden Mas Said Sunan Kalijaga : bidkrans 

Hout

 

 

Bij OPHALEN IN DE PRAKTIJK worden geen verzendkosten gerekend. Je betaalt in dat geval enkel E10,00. Wil je jouw bestelling laten verzenden? Dan komen er E3,95 verzendkosten bij. 

Geef in het bestelformulier aan of je voor verzenden kiest of wanneer je voornemens bent te komen (Sperwerstraat 2 6823DP Arnhem). 

 

€ 10,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Batik schilderingen door Aris Widodo

Aris Widodo maakt indrukwekkende schilderingen in Javaanse stijl. 

Zijn inspiratie haalt hij veelal uit Bijbelse verhalen, die hij in typisch Javaanse landschappen situeert. Daarnaast ontwerpt hij op aanvraag, op maat.

Wanneer je kunst van hem wilt kopen, leggen wij contact met hem. Zijn schilderijen en producten op maat, worden dan vanuit Yogyakarta naar Nederland gezonden.  Bekijk zijn kunst hier.

 

De prijzen zijn richtlijnen. Neem contact op voor meer informatie.

€ 250,00

Uitverkocht: Travel to Tradition 8 t/m 25 oktober 2019

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Indonesische tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en leer zelf ook hoe je deze technieken kunt toepassen!

Excursies vinden plaats op Java, Indonesia. Regio Yogyakarta, Magelang, Demak 8 t/m 25 oktober 2019

Meer informatie over het Travel to Tradition programma vind je hier.

Ben je serieus geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl We organiseren eerst een gratis informatie middag. 

n.b. door te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor het Travel to Tradition Pakket en met de inhoud van de excursie. Je hebt het document gelezen.

€ 1.295,00