Producten & Diensten


Producten

Minyak Mai-Mai

De Minyak Mai-Mai  is een krachtige maar tegelijkertijd zachte etherische olie op basis van Indonesische bloemenextracten. Geschikt voor ritueel en meditatie. Dit unieke product is door Rich Eduard in onze eigen praktijk vervaardigd. Neem voor meer informatie contact op met hem: 06 29247113

Vanaf 10 ml. (excl. verzendkosten conform regels van PostNL €4,60 )

€ 17,50

  • Levertijd: 3-5 dagen

Orakeldecks: Kaarten van Stille Kracht

Alle orakeldecks bevatten de 33 kaarten en de handleiding. De voorraad omslagetuis zijn aangevuld! Alle omslagen zijn verschillend. Kies je favoriete omslag en geef de bijhorende letter aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting, met de letters. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt. De motieven op de stoffen zijn alle uniek geplaatst op de omslagetuis en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. 

 

Je kunt er nu ook voor kiezen om naast je orakeldeck er een online consult bij te boeken met Ivonne Kreule, ontwerpster van dit kaartendeck. In een gesprek via beeldbellen legt ze een uitgebreide kaartenreading voor je, waarbij ze ingaat op jouw situatie. Daarnaast kun je aan haar al je vragen stellen over hoe je de kaarten zelf kunt gebruiken in je thuis of werksituatie. 

 

Kies voor optie "Standaard" of klik de optie "Orakeldeck & Reading" aan. Excl. Verzendkosten( comform regels van Postnl €4,60 )

Lees hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

 

€ 36,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Diensten

Consult en persoonlijk advies - sessie via beeldbellen

Het consult duurt 60 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 60,00

Individuele Begeleiding - sessie in de praktijkruimte

Het consult duurt 90 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening. 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeftWe nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 125,00

Individuele Begeleiding - Aliran Special (dagdeel)

Voor de Aliran Special nemen we ruim de tijd, een dagdeel van 13:00 tot 17:00. Je bent welkom in onze praktijk en we komen ook graag bij jou aan huis. 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding. Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen.  Tijdens de Aliran Special verdiepen we in de specifieke technieken die jij wilt onderzoeken en  toepassen, of geven we een ceremonie vorm die passend is bij jouw situatie.

Deze special kan ook op maat worden aangepast naar een groepsworkshop. Wat willen jullie graag ontdekken, delen of leren? 

Enige tijd na de bijeenkomst hebben we nogmaals contact: een vervolgconsult via online beeldbellen. In dit gesprek blikken we terug op de inhoud en de opgedane inzichten en bespreken we wat je van daaruit verder nodig hebt voor je vervolg. 

 

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je tijdens de Aliran Special wilt onderzoeken of leren en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in. (prijs is incl. btw en reiskosten)

€ 525,00

Energetische reiniging (dagdeel)

De energetische reiniging is een sessie met ritueel, uniek in Nederland! Met Javaanse technieken wordt er een reinigingssessie vormgegeven op maat van jouw situatie.  Je bespreekt van te voren wat je situatie is en welke ruimte of welk voorwerp je graag energetisch gereinigd wilt hebben. We nemen ruim de tijd, een dagdeel van 13:00 tot 17:00 uur.  Energetische reiniging van locatie of voorwerp (denk aan bijvoorbeeld keris en wayangpop) is altijd een activiteit op maat. Er worden technieken gekozen en toegepast die het meest passend zijn voor jouw situatie, alle gebaseerd op werkwijzen en rituelen uit Javaanse tradities. Je leert tijdens deze middag een obat (kruidenpreparaat) of jimat (amulet/krachtvoorwerp) te maken die je in je locatie of bij je voorwerp bewaart, om de vernieuwde energiebalans te helpen behouden.  Daarnaast krijg je inzicht in je situatie en  mindset waardoor je in de toekomst kunt voorkomen dat het energieveld opnieuw in onbalans raakt. 

 

Geef in het bestelproces kort aan wat je wilt laten reinigen, op welke locatie en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.  (Prijs is inc. btw en reiskosten)

€ 575,00

Individuele Begeleiding - Aliran Coachtraject

Je hebt een doel waar je je naartoe begeeft. Een wens om ergens naartoe te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of een zakelijk streven. Dit wil je graag bereiken op een manier die bij jou past. De tradities en werkvormen van Indonesisch immaterieel erfgoed wil je op integrere wijze inzetten als  middel om je doel te bereiken. Vanuit je gevoel combineer je de Javaanse werkvormen met Nederlandse pragmatiek.

 

Tijdens dit traject krijg je  begeleiding van Stichting Aliran. Je legt vooraf uit wat  je doel en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij deze individuele begeleiding.  Rich en Ivonne werken een dagdeel (van 13:00 tot 17:00 uur) op jouw locatie of in hun praktijk, met jou aan jouw specifieke doel. Daarnaast spreek je 3x een uur met hen via online beeldbellen. 

 

 

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je tijdens het Aliran Coach traject wilt onderzoeken of leren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in. (prijs is incl. btw en reiskosten)

€ 675,00

Aliran Intensive (weekend)

Begeleiding op maat, in sfeervol hotel inclusief maaltijden en 2 overnachtingen.

Vooraf vindt een intake plaats en enige tijd na het weekend hebben we nog een consult via beeldbellen om te reflecteren op het weekend en hoe je de geleerde lessen of opgedane inzichten hebt kunnen integreren in je praktijk of gezinsleven. 

 

Geef in het bestelformulier aan welk weekend je voorkeur heeft. (n.b. we kiezen een data in overleg)

We nemen contact met je op om je exacte vraag in kaart te brengen zodat we vervolgens een programma op maat kunnen samenstellen. 

€ 1.175,00


Momenteel niet leverbaar.

Cursus Indonesisch energiewerk / uitverkocht

In het najaar van 2021starten we een nieuwe ronde van de cursus en je kunt je NU al aanmelden!  In 9 bijeenkomsten leer je de basis van de meest toonaangevende thema's uit de culturele tradities van Java. 
Ben je geïnteresseerd in de healing tradities vanuit Indonesië?  
Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? Of wil je leren hoe deze technieken een aanvulling kunnen zijn in jouw werkveld? Wees van harte welkom! (Incl. maaltijd na afloop!).

€ 0,00

Travel to Tradition Java

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Indonesische tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en leer zelf ook hoe je deze technieken kunt toepassen!

Excursies vinden plaats op Java, Indonesia. Regio Yogyakarta, Magelang, Demak

Meer informatie over het vorige Travel to Tradition programma vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl We organiseren eerst een gratis informatie middag. 

 

€ 0,00

Minyak Istirahat OEI UITVERKOCHT

De Minyak Istirahat (letterlijk: olie voor rust) is een olie die ontspant, rust geeft en aardt. Zit een poosje in stilte terwijl je de geur op je hand of je gezicht aanbrengt en voel hoe de gedachten stiller worden en er als vanzelf een glimlach krult. Ben je iemand die meer kalmte wil ervaren? Neem dan eens 2x per week een kwartiertje de tijd om met deze olie te gaan zitten en sta toe dat je niets meer hoeft dan rustig ademhalen, en de boel de boel laten. Zou je meer ontspannen willen slapen? Breng de olie voor het slapengaan aan op je buik, onderrug en voeten. De olie wordt goed opgenomen door de huid en helpt je dieper te rusten. Olie op basis van huidvriendelijke amandelolie, ylang ylang en vers gemalen nootmuskaat.

 

€ 0,00