Producten & Diensten

Fijn dat je een kijkje neemt in de webshop. Veel van onze producten en diensten staan hieronder. 

Staat het product van jouw voorkeur er niet bij? Geen nood, voor onze persoonlijke diensten op maat vinden we het ook prettig om even te overleggen. 

Neem gerust contact op om te informeren of te bestellen.  N.B. boek je een consult in onze praktijk of op een locatie? Dan zijn we je van overheidswege momenteel verplicht om je deze vragen te stellen. 

 


Producten

Orakeldecks: Kaarten van Stille Kracht

Alle orakeldecks bevatten de 33 kaarten en de handleiding. De omslagetuis zijn allen verschillend. Kies je favoriete omslag, en geef de bijhorende letter aan, bij je bestelling. Als je op de overzichtsfoto's klikt, zie je een uitvergroting, met de letters. Alle omslagetuis zijn wederom met de hand gemaakt. De motieven op de stoffen zijn alle uniek geplaatst op de omslagetuis en kunnen daarom iets ten opzichte van elkaar verschillen. 

Lees Hier meer informatie over deze bijzondere orakeldecks.

 

 

€ 36,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Minyak: 10 ml olie voor massage, meditatie en rituelen

De Minyak Istirahat (letterlijk: olie voor rust) is een olie die ontspant, rust geeft en aardt. Zit een poosje in stilte terwijl je de geur op je hand of je gezicht aanbrengt en voel hoe de gedachten stiller worden en er als vanzelf een glimlach krult. Ben je iemand die meer kalmte wil ervaren? Neem dan eens 2x per week een kwartiertje de tijd om met deze olie te gaan zitten en sta toe dat je niets meer hoeft dan rustig ademhalen, en de boel de boel laten. Zou je meer ontspannen willen slapen? Breng de olie voor het slapengaan aan op je buik, onderrug en voeten. De olie wordt goed opgenomen door de huid en helpt je dieper te rusten. Olie op basis van huidvriendelijke amandelolie, ylang ylang en vers gemalen nootmuskaat.

 

De Minyak Upacara Nenek Moyang (letterlijk: olie voor rituelen met de voorouders) heeft een lichte vriendelijke geur. Hij geeft een opbeurend en geruststellend gevoel. Deze olie op basis van amandelolie, melati (jasmijn) en verse kruidnagelen is zowel geschikt om op de huid te dragen als op voorwerpen aan te brengen. Zoek je een mooi product waarmee je je pusaka (erfstuk) keris, houtsnijwerk of edelsteen wilt verzorgen en voeden? Dan volstaan enkele druppels van deze vriendelijke melange.

 

De oliën zijn door stichting Aliran samengesteld. De aandachtige bereiding ervan in een klankschaal maakt dit tot een mooie zuivere melange. Omdat de oliën heel geconcentreerd zijn, zijn ze ook prima te mengen met een hoeveelheid amandelolie zodat je ze als massage olie kunt gebruiken.

Geef in de bestelprocedure aan of je de olie Minyak Istirahat/rust  of Minyak Upacara/ritueel wilt ontvangen.

 

€ 17,50

  • Levertijd: 3-5 dagen

Workshops

Workshop pusaka, jimat & keris 12 SEPTEMBER te GELEEN

Workshop over voorwerpen uit de Indische traditie of Indonesische cultuur en hun persoonlijke en historische achtergrond.

Bezit je een voorwerp zoals een wayang pop, een keris, oude munten, houtsnijwerk, een schilderij of sieraden? En zegt jouw omgeving dat dit gevaarlijk is, of dat je er op een specifieke manier mee moet omgaan omdat t anders ongeluk zou brengen? Of ben jij juist geïnteresseerd in wat het voorwerp voor jou kan betekenen, meer dan het nu doet?

In deze workshop geven we inzicht en praktische handvatten over deze voorwerpen in het algemeen en dat van jou in het bijzonder, zodat de eventuele beladen sfeer veranderd wordt naar lichtheid en concrete kennis. Na deze workshop weet je de verhalen en gevoelens te plaatsen, heb je kennis over de historische context en kun je jouw mooie voorwerp inzetten om juist een positieve waarde te leveren aan jouzelf, jouw woning of je omgeving.

kijk ook eens op onze pagina (adresgegevens Limburg volgen nog)

 

€ 95,00

individueel aanbod op maat

Consult en persoonlijk advies - sessie via beeldbellen

Het consult duurt 45 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 35,00

Individuele Begeleiding - sessie in de praktijkruimte

Het consult duurt  75 minuten. Meestal loopt dit uit, de overige tijd brengen we niet in rekening. 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeftWe nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 95,00

Individuele Begeleiding - "de Aliran Special" op jouw locatie

Voor deze begeleiding op maat nemen we ruim de tijd, een dagdeel.

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij individuele begeleiding.  Dit is altijd een consult op maat, waarbij we aansluiten bij jouw mogelijkheden en wensen, of je nu de nadruk wilt leggen op je doelen op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling, of dat je specifiek de Javaanse technieken wilt leren toepassen. Deze special kan ook op maat worden aangepast naar een groepsworkshop. Wat willen jullie graag ontdekken, delen of leren? 

 

We nemen ruim de tijd, een dagdeel en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

Geef in het bestelproces in het kort aan wat je wilt bespreken en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

 

€ 450,00

Energetische reiniging (dagdeel)

De energetische reiniging is een sessie met ritueel, uniek in Nederland! Met Javaanse technieken wordt er een reinigingssessie vormgegeven op maat van jouw situatie.  Je bespreekt van te voren wat je situatie is en welke ruimte of welk voorwerp je graag energetisch gereinigd wilt hebben. Een energetische reiniging van locatie of voorwerp (denk aan bijvoorbeeld keris en wayangpop) is altijd een activiteit op maat.

Er worden technieken gekozen en toegepast die het meest passend zijn voor jouw situatie, alle gebaseerd op werkwijzen en rituelen uit Javaanse tradities. Geef in het bestelproces kort aan wat je wilt laten reinigen, op welke locatie en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in.

We nemen ruim de tijd, een dagdeel  en berekenen per sessie E0,19 per km reiskosten op basis van retourreis vanuit Arnhem naar je locatie.

€ 450,00

Cursus Indonesisch energiewerk okt 2020 - april 2021 VROEGBOEKKORTING

Terug van weggeweest! 
In het vertrouwde concept van 9 bijeenkomsten leer je de basis van de meest toonaangevende thema's uit de culturele tradities van Java. 
Ben je geïnteresseerd in de healing tradities vanuit Indonesië?  
Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? Of wil je leren hoe deze technieken een aanvulling kunnen zijn in jouw werkveld? Wees van harte welkom! (Incl. maaltijd na afloop!).

NU Vroegboek zomerkorting!! Meld je aan vóór 1 september 2020 en ontvang €47,- korting!

€ 997,00

€ 950,00

Aliran Intensive (weekend)

Begeleiding op maat, in sfeervol hotel inclusief maaltijden en 2 overnachtingen. Geef in het bestelformulier aan welk weekend je voorkeur heeft.

We nemen contact met je op om je exacte vraag in kaart te brengen zodat we vervolgens een programma op maat kunnen samenstellen. 

  • Vrijdag 31 juli, zaterdag 1 augustus, zondag 2 augustus 2020 (VOL) 
  • vrijdag 25 september, zaterdag 26 september, zondag 27 september 2020 (VOL)
  • vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 november 2020
  • vrijdag 5, zaterdag 6,zondag 7 maart 2021
  • vrijdag 16, zaterdag 17, zondag 18 april 2021

€ 1.075,00

aanbod onder voorbehoud

Workshop Pijit en Kerok

€ 95,00

Excursies

Travel to Tradition Java 2021

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Indonesische tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en leer zelf ook hoe je deze technieken kunt toepassen!

Excursies vinden plaats op Java, Indonesia. Regio Yogyakarta, Magelang, Demak

Meer informatie over het vorige Travel to Tradition programma vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl We organiseren eerst een gratis informatie middag. 

 

€ 0,00

Travel to Tradition Bali 2021

Traditie, ritueel, mystiek, het komt allemaal samen in dit avontuur, dat in het teken staat van Balinese tradities van ambacht, kunst en welzijn. Ontmoet diverse ambachtslieden, kunstenaars en mystici en neem deel aan het authentieke Bali.

Meer informatie over het eerdere Travel to Tradition - Bali programma vind je hier. Informatie over 2021 volgt nog.

Wil je ook graag naar de gratis informatie middag komen? Stuur dan een mail naar info@aliran.nl

66

€ 0,00