Healing sessies

Indonesisch energiewerk is gebaseerd op de combinatie van praktisch handelen enerzijds en de toepassing van de mysterieuze Stille Helende Kracht anderzijds. Daarbinnen werken wij met name vanuit de adat van Java (Kebatinan / Ilmu Tenaga Dalam).


Praktische toepassingen van Javaans energiewerk kunnen bewegings-, en ademhalingsoefeningen omvatten, alsook het gebruik van kruidenmengsels (obat en jamu) en het geven van massages (pijit), ter voorkoming en ter genezing van diverse gezondheids-klachten.

 

Daarnaast wordt er gekeken naar je energiebalans. Wanneer je te veel verzwarende of belemmerende energie bij je draagt, wordt gekeken naar de oorzaak van de disharmonie en wordt je energieveld desgewenst gezuiverd. Je krijgt inzicht in je situatie en in je eigen mogelijkheden om je situatie gezond te houden. Je krijgt handvatten hoe je goed geaard kunt blijven.

Het energiewerk wordt dikwijls ondersteund met rituelen en ceremonieën. Desgewenst nodigen we middels specifieke rituelen (Selamatan/Penuhulan/Sedekah) de voorouders uit (Nenek Moyang) om je bij te staan in gezondheid en genezing.

 

Healing is altijd op maat. Neem gerust contact op voor informatie en/of het plannen van een intakegesprek om jouw situatie en behoeften in kaart te brengen.