Persoonlijk Plan

 

 

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je nu in je werk laat zien? Loop je vast in een privé situatie en wil je begeleiding om een pijnlijke situatie te verwerken, of wil je je leven een andere richting geven waardoor je meer van je passie kunt vormgeven? 

Heb je een verlangen om een stichting of praktijk te starten vanuit jouw ideaal en talenten, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

 

Stichting Aliran Tenaga Dalam begeleidt je met een Persoonlijk Plan.

We starten bij jouw basis: wat maakt jou uniek? Waar wordt je blij van? Waar wil jij  naar toe en wat houdt je op dit moment tegen? Wat heb jij nodig om tot bloei te komen? 

 

Wil je dat we met je meekijken in je professie?  We staan naast je in je proces om jou te helpen je droom concreet te maken. Van het formuleren van je idee tot het opstellen van je bedrijfsplan. Van het bezoek bij de notaris tot de inschrijving bij KvK. 

Wil je dat we met je meekijken in je privé situatie? Vanzelfsprekend begeleiden we jou op maat om het beste van jouzelf tot uitdrukking te brengen. Zodat jij geaard en in balans en aansluitend bij jouw specifieke wensen en mogelijkheden, het beste van jezelf kunt geven. Kijk ook eens bij Aliran Intensive weekend waarin we een weekend met jou werken aan jouw persoonlijke plan.