Lezing

Stichting Aliran Tenaga Dalam vindt zijn kennis en inspiratie in de traditionele welzijnstechnieken van de Indonesische natuurvolkeren. Wij  verzorgen diverse landelijke en internationale trainingen, workshops en lezingen.
 

Aardingtechnieken, kruidenleer, healing en rituele ceremonies, gebaseerd op de tradities van Javaanse mystiek en Animisme, zijn enkele belangrijke thema's binnen het uitgebreide programma aanbod van de stichting.

Doch niet uitsluitend.  Wij voorzien ook in lezingen over het koloniaal erfgoed van de Indo, we adviseren omtrent backpackreizen door de Indonesische  jungles ; en kunnen uw medewerkers in de zorg aan eerste generatie Indische Nederlanders, trainingen bieden over de culturele achtergrond van uw cliënten. Bovendien vertalen wij de eigenschappen van Innerlijke Kracht, naar uw specifieke situatie en organisatie, op maat.


Kennis beklijft het beste wanneer deze aan den lijve is ondervonden. De lezingen van de Stichting Aliran Tenaga Dalam hebben dan ook een leerzaam en interactief karakter.  Men zal de veelzijdigheid van het energiewerk van Indonesische natuurvolkeren, en aanverwante onderwerpen,  in de praktijk ervaren.