Individuele begeleiding

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je nu laat zien?

Loop je vast in een privé situatie en wil je begeleiding om een pijnlijke situatie te verwerken, of wil je je leven een andere richting geven waardoor je meer van je passie kunt vormgeven? Heb je een verlangen om een stichting of praktijk te starten vanuit jouw ideaal en talenten, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

 

Voor al deze situaties en meer, biedt Stichting Aliran Tenaga Dalam individuele begeleiding.

Dit is altijd op maat. De Javaanse culturele tradities voor welzijn en balans zijn de middelen waarmee we je helpen. Onze jarenlange ervaring, expertise en deskundigheid nemen we mee in onze visie en aanpak. 

 

Individuele begeleiding is gebaseerd op de combinatie van praktisch handelen enerzijds en de toepassing van Javaanse werkvormen van ambacht, kunst en energiewerk anderzijds.  Bovendien is er een heel veld aan mogelijkheden op het gebied van ceremonie en ritueel waar we ook uit kunnen putten.

Javaanse werkvormen zijn bijvoorbeeld bewegings-, en ademhalingsoefeningen (kembangan en bernafas); het gebruik van kruidenmengsels (obat en jamu); massages (pijit), orakelmethoden, handafdruk lezen, of het inzetten van stemklank oefeningen (suara) . 

Daarnaast kijken we naar je energiebalans. Wanneer je te veel verzwarende of belemmerende energie bij je draagt, wordt gekeken naar de oorzaak van de disharmonie en kunnen we je energieveld zuiveren. Desgewenst nodigen we middels specifieke rituelen de voorouders uit (Nenek Moyang) om je bij te staan in je groei en gezondheid.

Natuurlijk krijg je inzicht in je situatie en in je eigen mogelijkheden om je situatie gezond te houden en leer je hoe je goed geaard kunt blijven.

Wanneer het nodig is gaan we ook  met je mee naar een locatie waar jij voor jouw individuele begeleiding je activiteit wilt uitvoeren. 

 

 

Individuele begeleiding is altijd op maat.

Er is korte of langere ondersteuning mogelijk. Zo hebben we:

 

Neem gerust contact op voor informatie en/of het plannen van een intakegesprek om jouw situatie en behoeften in kaart te brengen of boek je consult via de webshop. Weet dat we naast onze praktijkruimte  in Arnhem ook in Leeuwarden, of bij jou aan huis kunnen afspreken. Kies bijvoorbeeld voor:

Aliran Special

Voor de Aliran Special nemen we ruim de tijd, een dagdeel van 13:00 tot 17:00. Je bent welkom in onze praktijk en we komen ook graag bij jou aan huis. 

 

Je legt vooraf per mail of telefoongesprek uit wat  je vraag en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent. Tijdens de Aliran Special verdiepen we in de specifieke technieken die jij wilt onderzoeken en  toepassen, of geven we een ceremonie vorm die passend is bij jouw situatie.

 

Enige tijd na de bijeenkomst hebben we nogmaals contact: een vervolgconsult via online beeldbellen. In dit gesprek blikken we terug op de inhoud en de opgedane inzichten en bespreken we wat je van daaruit verder nodig hebt voor je vervolg. 

 

Deze special kan ook op maat worden aangepast naar een groepsworkshop. Wat willen jullie graag ontdekken, delen of leren? 


Energetische reiniging

Energetische reiniging van voorwerpen/woningen/locatiekan passend zijn na een langdurige onprettige ervaring op die locatie of met dat voorwerp.

  

Wanneer je gevoelig bent en je openstaat voor het waarnemen van energievelden, kun je negativiteit van een locatie absorberen in je eigen energieveld. Wellicht neem je zelfs entiteiten waar.  

Wanneer jij je op zo'n plaats in vervolg niet langer senang voelt,  of klachten krijgt zonder andere herleidbare redenen, is een energetische reiniging mogelijk op z'n plaats. 

 

Wanneer er sprake is van vervloeking kunnen wij de negatieve energieën herkennen en verwijderen. 

Zo nodig passen we bijhorende rituelen toe om de diverse kwesties te doen op lossen en tegen te houden. 

Op verzoek maken we  traditionele rituelen (selamatan/sajen) opdat contact kan worden gemaakt met voorouder lijnen. 

 

Na een intakegesprek kunnen we met je bepalen wat een passend antwoord is voor jouw situatie.

Coachtraject

Je hebt een doel voor ogen, waar je je naartoe begeeft. Een wens om ergens naartoe te groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of een zakelijk streven. Dit wil je graag bereiken op een manier die bij jou past. De tradities en werkvormen van Indonesisch immaterieel erfgoed wil je op integrere wijze inzetten als  middel om je doel te bereiken. Vanuit je gevoel combineer je de Javaanse werkvormen met Nederlandse pragmatiek.

 

Tijdens dit traject krijg je  begeleiding van Stichting Aliran. Je legt vooraf uit wat  je doel en je situatie is en waar je in geïnteresseerd bent bij deze individuele begeleiding.  Rich en Ivonne werken een dagdeel op jouw locatie of in hun praktijk, met jou aan jouw specifieke doel. Daarnaast spreek je 3x een uur met hen via online beeldbellen.