Individuele begeleiding

Wil jij meer ervaren van je roots of van je affiniteit met Indonesië? Wil je leren over Javaanse tradities, Indonesisch animisme of energiewerk?

 

Of loop je vast in een privé situatie? Wil je begeleiding om een pijnlijke situatie te verwerken, sta je voor een belangrijke keuze of heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je nu laat zien?

 

Voor al deze situaties en meer, biedt Stichting Aliran Tenaga Dalam individuele begeleiding.

Dit is altijd op maat. De Javaanse culturele tradities voor welzijn en balans zijn de middelen waarmee we je helpen. Onze jarenlange ervaring, expertise en deskundigheid nemen we mee in onze visie en aanpak. 

 

Individuele begeleiding is gebaseerd op de combinatie van praktisch handelen enerzijds en de toepassing van Javaanse werkvormen van ambacht, kunst en energiewerk anderzijds.  Bovendien is er een heel veld aan mogelijkheden op het gebied van ceremonie en ritueel waar we ook uit kunnen putten.

Javaanse werkvormen zijn bijvoorbeeld bewegings-, en ademhalingsoefeningen (kembangan en bernafas); het gebruik van kruidenmengsels (obat en jamu); massages (pijit), orakelmethoden, handafdruk lezen, of het inzetten van stemklank oefeningen (suara) . 

Daarnaast kijken we naar je energiebalans. Wanneer je te veel verzwarende of belemmerende energie bij je draagt, wordt gekeken naar de oorzaak van de disharmonie en kunnen we je energieveld zuiveren. Desgewenst nodigen we middels specifieke rituelen de voorouders uit (Nenek Moyang) om je bij te staan in je groei en gezondheid.

Natuurlijk krijg je inzicht in je situatie en in je eigen mogelijkheden om je situatie gezond te houden en leer je hoe je goed geaard kunt blijven.

Wanneer het nodig is gaan we ook  met je mee naar een locatie waar jij voor jouw individuele begeleiding je activiteit wilt uitvoeren. 

 

Individuele begeleiding is altijd op maat. De begeleiding bij stichting Aliran is niet te vergelijken met andere vormen van coaching.

Er is korte of langere ondersteuning mogelijk. Zo hebben we:

Onder de afbeeldingen vind je de links naar de pagina's van het betreffende aanbod. 

Neem gerust contact op voor informatie en/of het plannen van een intakegesprek om jouw situatie en behoeften in kaart te brengen of boek je consult via de webshop.