Gastenboek

Welkom! Selamat Datang!

Fijn dat je de website hebt bezocht en/of hebt deelgenomen aan onze activiteiten.

We zijn benieuwd naar je ervaring. Geef in dit gastenboek op onze website gerust je reactie. Deze zal openbaar zijn.

 

Liever een persoonlijke mail?

Dat mag ook, gebruik dan het contactformulier of mail naar info@aliran.nl

Commentaren: 38
 • #38

  Juliska (donderdag, 05 oktober 2023 02:30)

  Het persoonlijk consult kan ik van harte aanraden. Ivonne heeft vanuit heel veel kennis en liefde een prachtige zwangerschapsceremonie voor mij georganiseerd. Een heel bijzondere sessie, die me diep heeft geraakt. En hoewel het een geheel nieuwe ervaring voor mij was, voelde het ook als 'thuiskomen', door geuren, smaken, geluiden etc. Ivonne creëert een enorm prettige en oprechte sfeer, vanuit aandacht en liefde. Ik voelde direct dat ik in goede handen was. Dank je wel Ivonne!

  Het boek en de kaarten zijn een geweldige bron van kennis en inspiratie. Heel toegankelijk om zelf mee aan de slag te gaan.

 • #37

  Rudy (zondag, 23 april 2023 10:44)

  Bedankt voor de leerzame dag in Scheveningen d.d. 22-4-2023. Met de interessante verhalen van de aanwezigen.

 • #36

  Gonnie Mulder (maandag, 06 februari 2023 12:15)

  Bedankt Yvonne en Rich voor de fijne dag tijdens het maken van de pecut.
  Heerlijke energie om in te werken en duidelijke uitleg met oefeningen om thuis verder mee te kunnen werken.
  Ik verheug mij op andere dingen die jullie aanbieden; ik kom graag terug.

  Lieve groeten, Gonnie

 • #35

  Ralph Baaij (zaterdag, 28 januari 2023 21:00)

  Mijn innerlijke zoektocht bracht mij naar de cursus ¨ Indonesisch Energiewerk¨. Ik durf te zeggen dat ik door het volgen van deze cursus meer verbinding ervaar met mijzelf maar ook met mijn Indische roots. Geduldig en met veel kennis van zaken werd elke module begeleid door Rich en Ivonne en met oog voor elke cursist. Wat ik heb ervaren tijdens rituelen kan ik hier niet uitleggen maar nu een aantal maanden later ervaar ik dat de poort naar mijn ziel meer geopend is. Mijn zielepad ontvouwd zich en ik spreek mij meer uit. Rich en Ivonne bedank ik voor hun toewijding, alle mooie momenten en voor alle lessen die ik mocht leren.

  Met hartelijke groeten,

  Ralph

 • #34

  Nicole Reijnders (donderdag, 15 september 2022 12:41)

  Net de orakelkaarten set ontvangen. Wat een mooi kado voor mezelf. Een feestje om deze uit te pakken. Ik gebruik ze naast het boek Senang voor mezelf en wie weet....ben er heel blij mee, dankjulliewel

 • #33

  Fatimah Hissink-Horstman. (zondag, 28 augustus 2022 15:43)

  Helaas kan ik door omstandigheden niet bij het lanceren van uw boek zijn. Maar een tijd geleden heeft u mij gebeld of u uitspraken van mijn vader Dhr. W . Horstman mocht gebruiken. Staan deze ook in het boek ? Dan ga ik hem namelijk bestellen. Heel veel succes en vriendelijke groet Fatimah.

 • #32

  M.R (dinsdag, 21 december 2021 17:49)

  Voor mij was dit jaar de cursus van Aliran en alles wat daaruit is voortgevloeid wel een hoogtepunt. Ik heb genoten, en doe dat nog steeds o.a. met de mooie kaarten. Wens jullie ook heeeel veel licht liefde en moois in 2022. En ik kijk ernaar uit alles weer een vervolg te geven. Uiteraard voor iedereen, alle liefde en moois gewenst ❣️.. sampai bertemu lagi .

 • #31

  Evelien (zaterdag, 18 december 2021 18:05)

  Dankbaar met de coaching en support van Rich en Ivonne. Tijdens de cursus Indonesisch energiewerk, heb ik een individuele sessie met Ivonne gehad waar we de diepte in zijn gegaan. We hebben onder andere gewerkt met het orakeldeck en Ivonne voelde haarfijn aan wat op dat moment een passende sessie voor mij zou zijn. De familie dynamiek werd helder en met de juiste tools voelde de sessie helend, krachtig en liefdevol voor mij.

  Dank jullie wel Rich en Ivonne, voor jullie empathie, kracht, behulpzaamheid, liefde en geborgenheid!

 • #30

  Monica Resowidjojo (dinsdag, 09 maart 2021 12:42)

  Net de laatste coaching gehad van Rich en Ivonne. Het was een persoonlijke coaching traject van vier bijeenkomsten waarvan drie videobellen.
  Dit coaching traject is een verdieping van de Intensive weekend die ik vorig jaar volgde bij Aliran. Ik volg de studie Zingeving en Spiritualiteit en zit in mijn derde jaar. Tijdens de eerste maanden van de studie werd mijn Javaanse DNA aangesproken. Mijn opa was een dukun en zijn moeder ook. Alles wat ik deed aan helingen, orakelse, wat ik voelde (dit vanuit mijn intuïtie) werden intellectueel verwoord.

  Ik heb bij Aliran aangeklopt om mijn Javaanse kant te onderzoeken en te bedden in mijn Zijn. En wat was het een warm bad! Ik heb veel geleerd van Rich en Ivonne. Over hoe het Indonesisch Energiewerk in elkaar zit, de diversiteit ervan en hoe deze in te zetten bij mijn (toekomstige) cliënten.

  Ik heb helderder gekregen wat ik wil en welke kant ik op wil gaan met wat ik in me draag vanuit mijn voorouders.

  Ik ben nu waar ik ben en zit weer in mijn groei- en transformatieproces, mede, dankzij de liefdevolle begeleiding van Rich en Ivonne. Mijn ziel danst en is nog nieuwsgieriger geworden.

  Bedankt uit het diepste van mijn Zijn, Rich en Ivonne, voor dit mooie coachingstraject.


 • #29

  Dewi (maandag, 07 december 2020 11:31)

  Afgelopen jaar heb ik een Aliran special bij Ivonne en Rich gedaan. Wat was het een mooie en bijzondere ervaring! Ik heb veel mogen leren over houdingen, obat en jamu, tenaga dalam maar het meest bijzondere vond ik de uitleg over de keris en mijn ervaring met de keris.

  Rich en Ivonne dankjullie wel nog voor deze mooie middag!

  Hartelijke groet,
  Dewi

 • #28

  JCR (vrijdag, 09 oktober 2020 12:55)

  Ik ben geadopteerd, wat betekent dat ik volledig Nederlands opgevoed ben, maar ik niet heb geleerd wat Indonesisch/ Javaans is.
  Dat heb ik tijdens een Aliran intensive mogen leren: de Javaanse kant in mij.
  Yvonne en Rich hebben me een op maat gemaakt programma aangeboden dat absoluut niet zweverig is. Heel concreet heb ik op een speelse wijze de Javaanse cultuur me eigen kunnen maken doormiddel van obat, Jimat, uitleg over de keris, wayang golek en de kaarten van stille kracht. Het meest bijzondere ritueel vond ik Tedhak Sitèn Aliran / Ritueel van de eerste stappen op aarde, waarbij ik welkom op de aarde werd geheten. Heel bijzonder. Ook kreeg ik uitleg over Sedulur Papat Limo Pancer, waardoor mijn hart kan helen. Complimenten aan Ivonne en Rich voor de wijze waarop ze handen en voeten hebben gegeven aan het Aliran intensive weekend en het respect waarmee ze mij behandelen.

 • #27

  Bea (zondag, 04 oktober 2020 14:18)

  In aanloop naar de beslissing wel of niet deel te nemen aan een cursus dacht ik op een donderdag; doe mij maar een kaartje...vanaf dat moment voel ik mij stap voor stap begeleid met de uitkomsten van deze mooie boodschappen. Treffend op mijn pad de diepte in, in dat stukje in mij waar ik van afweet en meer en meer verbinding mee voel. Het orakeldeck besteld om ook zelf thuis te gebuiken. Dankjewel voor dit mooie goed!
  Hartelijke groet, Bea

 • #26

  Liek Steevensz (donderdag, 24 september 2020 16:10)

  Een halfjaar geleden werd ik getipt door een vriendin over deze prachtige kaartenset. Vanaf het moment dat ik m in huis had begon de set voor mij te leven. Eerst voor mezelf en met mezelf 'geoefend'. Inmiddels gebruik ik m dagelijks tijdens mijn yogalessen, mijn coachingsessies en gewoon tijdens een gezellig avondje met vrienden.

  Wat een KADO!

  Dank!

  Happy greetz
  Liek Steevensz

 • #25

  Elvera (donderdag, 24 september 2020 15:39)

  Ik vind dit zulke mooie kaarten.
  En geniet er elke keer van en leer er ook heel veel van.��������

 • #24

  Lucienne (woensdag, 23 september 2020 14:47)

  De kaarten, de stichting verbinden me mijn wortels. Wortels die door de komst naar Nederland, er niet meer mochten zijn. Maar ik kan er niet omheen, het is een deel van mij.
  Iedere keer als ik een bericht zie voelt het als een stapje op weg naar huis. Twee keer heeft Ivonne een (persoonlijke) kaart getrokken en was meer dan verwonderd wat deze vertelden. Alsof de energie van mijn familie en voorouders door de kaarten heen boodschappen doorgaven. Heel bijzonder en mooi wat Richard en Ivonne bijdragen en (weer) laten herinneren van wat niet verloren mag gaan.

 • #23

  Miranda (zondag, 20 september 2020 23:23)

  Geen idee wat ik kon verwachten van de kaarten van stille kracht. Ben er open ingegaan. Er wordt afgestemd op jou energie, zonder elkaar te kennen. En dan krijg je antwoord. Het juiste antwoord dat je op dat moment zo goed kan gebruiken. Helemaal als ik het nu weer teruglees.
  De kracht van de stichting, van deze mooie mensen, was voor mij ook de reden om op 12 september de bijzondere workshop Pusaka, Jimat, Keris, te volgen over de mystiek van de keris en de mystiek van Indonesië. De gastvrijheid van Yvonne en Rich maakt dat je je meteen thuis voelt in de groep. Wow wat een ervaring!
  Wat ik oa heb geleerd is dat als je in balans met je zelf je de keris ook laten balanceren. Zo mooi om deze kennis nu met anderen te mogen delen.
  Compliment voor jullie passie en liefde.

 • #22

  Sara Hofstede-Hiemstra www.kunstvandeeenvoud.nl (zaterdag, 19 september 2020 18:02)

  Ben zelf medium/healer, schrijfster en kunstenares en heb me al in heel veel verschillende stromingen verdiept maar het orakel Kaarten van Stille Kracht raakte me diep. Het roept herinneringen op uit een vorig leven en bezorgt me kippenvel. Ik heb de intentie om iedere dag een kaart te trekken uit de Kaarten van Stille Kracht en te voelen wat de kaart met de tekening met me doet. ik ben dankbaar dat dit kaartendeck nu in mijn bezit is. Er spreekt zoveel liefde uit de kaarten en ze zijn met zoveel zorg en aandacht verpakt en dan ook nog in een prachtige omslagetui, het raakte me diep en ontroerde me. Ik ben onder de indruk van de aandacht, zorg en liefde waarmee dit orakel tot stand is gekomen. Hartegroet, Sara Hofstede-Hiemstra www.kunstvandeeenvoud.nl

 • #21

  Jack en Frank (vrijdag, 04 september 2020 13:03)

  We hadden een fantastische intensive weekend gevolgd bij kasteel Erenstein te Kerkrade. In één woord geweldig.
  (Ook symbolisch was het perfect: Rich en Ivonne logeerden op kamer 63. Jack is geboren in 1963. Wij logeerden op kamer 57, Jack werd dat weekend 57 jaar.)
  We kregen inzichten,  uitleg en handvatten op de tweede verdieping van onze kamer, van de Javaanse mystiek, tevens werden praktische oefeningen verricht in de natuur rond kasteel Erenstein.
  Alles werd op een rustige en liefdevolle manier gepresenteerd door Ivonne en Rich. Belangrijke thema's waren o.a. het aarden, grenzen aangeven ("niet alleen bloemen uitdelen maar soms ook het zwaard trekken in je koninkrijk"), een leven leiden zoals jij het graag wilt zonder inmenging van anderen.
  Nogmaals hartelijke dank voor jullie hele fijne begeleiding.

  Vriendelijke groet, Jack en Frank.

 • #20

  Estée (woensdag, 10 juni 2020 11:33)

  Ik heb het Orakeldeck van Ivonne mogen ontvangen en ik gebruik ‘m regelmatig! Wat een mooie kaarten! Mooi getekend met mooie boodschappen die energetisch aanvullen en prachtige boodschappen aanreiken op het moment dat ik heb nodig heb!
  Ik vind het heel leerzaam.
  En het is een ander deck dan de meeste die je ziet. Heel tevreden mee!

  Mijn motivatie om het shirt te winnen is omdat mijn vader echt een prachtvader is!
  Hij is heel wijs en lief en ik zou hem willen eren met dit shirt, ook omdat het van zo’n bijzondere plek komt.
  Ik hou veel van mijn vader en met dit shirt wil ik hem laten zien dat hij zo speciaal voor mij is! En het is een prachtig shirt wat hem heel mooi zo staan!

 • #19

  BC (woensdag, 22 april 2020 20:02)

  Het was een eer om de Aliran Special te ervaren, onder begeleiding van Rich en Ivonne.
  Nogmaals dank voor jullie warme welkom terima kasih!
  De Aliran Special was gericht op o.a. Tenaga Dalam en de Javaanse mystiek en rituelen.
  Mijn ervaring is dat de Javaanse mystiek en rituelen een schat is voor ons als mens, en in het bijzonder in de tijd waarin wij nu leven anno 2020. Ik wil het daarom graag vergelijken met Royal Jelly/ Koninginnengelei het is zéér vitaliserend.
  Ik hou ervan om wanneer ik iets nieuws leer het ook direct toe te passen en het onderdeel te maken van bijvoorbeeld mijn ochtendritueel. Binnen korte termijn (2 dagen ;-) bezorgde de technieken mij een bijzondere ervaring.
  Probeer het en laat je verassen!

 • #18

  Monica Resowidjojo (zondag, 05 april 2020 10:48)

  Het weekend van 20/21 en 22 maart was een surrealistische en niet alleen door dat het coronavirus rondwaarde. Alles was dicht en in een bijna leeg hotel aan zee een mooi en inzichtelijk weekend beleefd met Ivonne en Richard. Ik heb veel geleerd dat weekend met mooie lieve mensen. Ik ben niet bang meer voor mijn kwaliteiten die ik doorkreeg van mijn voorouders.
  Er vielen veel kwartjes en kan het nu een plek geven. Ik ga er zeker mee door en zal ze nog vaak om advies vragen ;-)

  Ik kan het heel erg aanraden een weekend met ze door te brengen. Je wordt gepamperd en uitstekend begeleid in jouw vragen in een gelijkwaardige liefdevolle sfeer.

  Mijn dank is groot Rich en Ivonne en mijn Jimat is in de maak.

 • #17

  Bert van Ingen (dinsdag, 20 augustus 2019 15:07)

  Vandaag het bestelde orakeldeck ontvangen. Dank voor de snelle levering. Daarnaast bedankt voor jullie warme groet.

 • #16

  Charlotte (dinsdag, 13 augustus 2019 16:08)

  Al 3 jaar hield ik de activiteiten van Aliran Tenaga Dalam in de gaten. Vooral geïnteresseerd in het Indonesisch Energiewerk, vanuit mijn eigen mystieke Javaanse oorsprong en interne ‘drive’ om er ook professioneel mee aan de slag te gaan. Ik trok de stoute schoenen aan en boekte een Aliran Intensive Weekend. Na een eerste telefonisch gesprek met Rich wist ik al dat het goed zat. “Dank je we kosmos, ik heb eindelijk gevonden wat ik zocht", dacht ik. En wat ik allemaal tijdens het weekend heb ervaren, geleerd en gevoeld…ik kan er nog steeds de woorden niet voor vinden. Zowel op mystiek vlak als met concrete tips en handvatten voor mijn eigen praktijk hielpen ze me verder. En wees gerust: er wordt goed voor je gezorgd! Genoeg eten, natuurlijk, maar ook integer, vertrouwelijk en kalm. Ik was bij iedere (ver)wonderlijke ervaring volledig geaard, wakker en bewust.

  Sinds dit weekend voel ik mij compleet. Ik kan eindelijk wortel gaan schieten in mijzelf. En dat heb ik echt te danken aan Aliran Tenaga Dalam (en mn nenek moyang natuurlijk :)) Rich en Ivonne zijn geweldig, een echt powercouple, de Jay-Z en Beyonce van het Indonesisch Energiewerk in Nederland :) noemde ik ze voor de grap, maar ik meende het wel. En ze zijn nog lang niet van me af. Een hele dikke aanrader voor iedereen die meer wilt weten over zijn/haar mystieke Indonesische oorsprong en voor alle anderen die zich er meer in willen verdiepen. Veel plezier! (want het was ook gewoon erg gezellig)

 • #15

  Rich Eduard (donderdag, 27 juni 2019 12:34)

  Beste Eveline.
  Mag ik u vriendelijk verzoeken mij te contacten via ons email cq via ons telefoonnummer.
  Ik hoor vooraf graag meer informatie van u zodat ik u kan adviseren mbt een juiste behandeling.
  Vriendelijke groet Rich Eduard.
  Voorzitter Stichting Aliran.

 • #14

  Evelyn (woensdag, 26 juni 2019 11:52)

  Ik zoek iemand die jamu gericht op longherstel kan maken. Heeft u een tip?

 • #13

  Pepijn Zuurdeeg (donderdag, 20 september 2018 11:11)

  Zowel op persoonlijk vlak en dat in relatie tot mijn eigen praktijk verkeerde ik in een chaos waardoor ik het overzicht was verloren. Wat ik nodig had was orde, overzicht in de chaos en weer richting krijgen in het geheel. Ivonne heeft me daarmee op een bijzondere manier zeer goed mee geholpen. Bij het maken van een afspraak was mijn vraag of ik ook wat kon voorbereiden. Als antwoord kreeg ik ga eens in het oog van de storm staan. Dat gaf me al meteen heel veel inspiratie en duidelijkheid.
  Tijdens de coaching sessie laat Ivonne haar zeer sterke intuïtie en waarnemingsvermogen zien. Ze luistert, kijkt, voelt in volledige rust en geeft je alle ruimte je te uiten. Ze stelt precies de juiste vragen, reikt liefdevol ideeën aan in woord en beeld, spiegelt je in dingen die vertelt en ontrafelt dingen die ingewikkeld zijn tot iets eenvoudigs. Het prettige aan dit proces vind ik dat je zonder dwang op een liefdevolle manier sturing krijgt. Hierdoor lijkt het bijna alsof je zelf op je antwoorden en inzichten komt.
  Voor de sessie had Ivonne me gevraagd een aantal (edel) stenen en/of natuurlijke materialen mee te nemen. Alle stenen en materialen werden gekoppeld aan de belangrijkste punten uit het eerste deel sessie waarna je de stenen op een doek uitgooit. Ivonne leest daarna het patroon en de uitkomst ervan was verbluffend. Het gaf in één keer een compleet beeld van alles wat we besproken hadden en de samenhang tussen al mijn krachten en blokkades als een werkend organisme. Een prachtige houvast om verder te komen.
  Ivonne bedankt voor het delen van je kennis, wijsheid, vaardigheden en niet te vergeten de liefde waarmee je dat hebt gedaan.
  Liefs Pepijn

 • #12

  Maria van der Burght (maandag, 14 mei 2018 08:46)

  2 mei 2018
  Vanavond een heerlijke "pijit wellness" massage van Josephine ontvangen. Josefphine masseert met intense aandacht en ik kon me alleen maar overgeven aan haar stevige uitnodigende handen.
  Ik heb ook genoten van de heerlijke jamu / kruidendrank met verrassende en verwarmende smaken. Samen met Yvonne heeft Josephine me ook een healing gegeven.
  Bijzonder en fijn om te ontvangen. Ik ging met een ontspannen en gereinigd gevoel weer naar huis! Bedankt voor dit bad van vrouwelijke energie kennis en aandacht! Liefs Maria

 • #11

  Susanty (zondag, 06 mei 2018 19:23)

  Een tijdje geleden heb ik mezelf het orakeldeck cadeau gedaan. De kaarten en het boekje geven me waardevolle inzichten en ik ben helemaal weg van de mooie batik hoes. Het orakeldeck is voor mij de manier om me te verbinden met mijn roots en Indonesische voorouders.

 • #10

  Ference Nojotaroeno (dinsdag, 01 mei 2018 13:05)

  Op mijn 33ste verjaardag heb ik van mijn 'grote broer' een cadeau gekregen. Dit was een orakeldeck van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Mijn eerste boodschap was dat ik moest aarden, dat ik terug moest naar mijn ware zelf. Ik heb geprobeerd om het via 'andere wegen' te aarden. Maar is mij niet gelukt.
  Ik volg de Facebook-pagina van Stichting Aliran Tenaga Dalam en mijn onderbuikgevoel zei: neem contact op met deze stichting. In maart ben ik op een intake gesprek voor individuele begeleiding geweest. Toen ik Ivonne zag, gaf zij mij een stevige knuffel en het voelde alsof ik al die jaren weg was geweest van 'thuis'. Ik wist op dat moment al dat ik onder begeleiding van deze stichting thuis zou komen. Op advies van Rich (het was geen verkooppraatje!)doe ik op dit moment de cursus Indonesisch Energiewerk. Hiervoor deed ik ook de 'Drieluikworkshop energie in beweging'. En inderdaad tijdens deze workshop en de cursus energiewerk voelt het niet meer als thuiskomen, maar ben ik thuis gekomen.

  Bedankt Rich en Ivonne! Jullie zijn mooie mensen..❤️❤️❤️

 • #9

  Marga (maandag, 30 april 2018 15:26)

  Drie jaar geleden kwam ik tijdens het Eigentijdsfestival in contact met Ries van de Stichting Aliran Tenaga Dalam. Ik volgde er een workshop Aarden vanuit innerlijke kracht en kreeg een reading. Wat mij vanaf het begin raakte was de grote liefde die overal terug kwam voor Indonesisch Energiewerk en Indonesische Tradities. Vanaf dat moment ontmoette ik Ries en Ivonne regelmatig, zowel tijdens het Eigentijdsfestival als in hun Praktijkruimte in Arnhem. Iedere ontmoeting voelde weer als een warme deken. Het is hartverwarmend te voelen dat je echt welkom bent. Dit alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat ik morgen(!) vertrek naar Java, waar Ries ons mee zal nemen op een reis door zijn land: Travel to Tradition...

 • #8

  Maria (zaterdag, 28 april 2018 11:46)

  Ik heb meerdere workshops bij Aliran gevolgd en in 2017 de cursus Indonesisch Energiewerk gedaan. Door het warme welkom en de persoonlijke begeleiding van Rich en Ivonne voelt het direct als thuiskomen. Ik heb er veel geleerd en vooral ervaren over mijn afkomst en dus over mijzelf. Af en toe gun ik mezelf een persoonlijke sessie bij Rich wanneer ik een vraag heb over energiewerk of ondersteuning nodig heb bij een ritueel.

 • #7

  Glenn (zaterdag, 28 april 2018 11:42)

  Zaterdag 31 maart begonnen met de cursus Indonesische energiewerk. En de eerste indruk was geweldig, ik werd verwelkomd alsof ik Rich en Ivonne al jaren ken, neem wat te eten en te drinken zei Rich tegen mij en dat was voor mij het teken van de Indonesische gastvrijheid. Rustig opbouwend begonnen we met de cursus theorie en praktijk, wat vond ik dit gezellig. Alleen mijn benen moest wennen aan de oefeningen maar dat komt wel goed. Ik heb al heel wat opleidingen gedaan wat met energiewerk en healingswerk te maken heeft, maar deze Indonesische energiewerk is een belangrijke aanvulling omdat ik mijn Indonesische afkomst niet mag vergeten en zo de traditie van de Indonesische healingvorm voort mag zetten van mijn voorouders daar. En verder het eten van Rich wat zo lekker is en de zang van Ivonne. Adoe mooie mensen deze twee. Terimah kasih banyak.

 • #6

  Linda (donderdag, 26 april 2018 17:29)

  In 2017 heb ik deelgenomen aan de cursus Indonesisch energiewerk. Het mooiste geschenk wat ik mezelf ooit heb gegeven. Het voelde als thuiskomen. Oprecht, leerzaam, gastvrij en nog zoveel meer. Ik heb kennis mogen maken met mijn roots wat maakt dat ik zeker zal gaan deelnemen aan de Javareis.

 • #5

  R. De Hondt (vrijdag, 20 april 2018 20:13)

  Heb de stichting benaderd voor een ceremonie op locatie. Rich is een zeer bekwaam begeleider, je voelt je meteen bij hem op je gemak. De gastvrijheid bij Rich en Ivonne is groot. Zeer tevreden over deze ervaring. Inderdaad: herontdek de natuur in jezelf.
  Aanrader.

 • #4

  Agnes (donderdag, 19 april 2018 12:04)

  Ik volg de stichting nu sinds 2 jaar en ik blijf me verwonderen over jullie toegankelijkheid en toepasbaarheid. Ik gebruik het orakeldeck Kaarten van Stille Kracht met heel veel plezier (prachtige afbeeldingen trouwens) en ik vind antwoorden op vragen die ik nooit eerder durfde te stellen.
  Nu heb ik mezelf zo'n mooi meditatiekussen van jullie cadeau gedaan. Hij fleurt mijn hele kamer op. Ik kijk er nu al naar uit er elke avond op te mediteren en nog meer stilte en kracht te vinden.
  Bedankt en alle goeds!

 • #3

  Meine Pit (maandag, 02 april 2018 12:43)

  Zaterdag 31 maart eerste dag gehad van Cursus Aliran Tenaga Dalam - Energiewerk 2018.
  Een bevestiging voor mij dat alles er al is; ik ga het doen!
  Bij Rich en Ivonne is het thuis komen.
  "als niets en niemand je tegenhoudt, wat wil je dan creëen?".

 • #2

  Monique (zaterdag, 31 maart 2018 23:19)

  Eerste cursusdag gehad vandaag. Een dag die in prachtig in balans was. Theorie en praktijk vielen mooi in elkaar. Rich en Yvonne twee lieve warme mensen die je het warme Indonesische gevoel geven. Enorm gastvrij en heerlijk informeel. Kijk nu al uit naar les 2.❤️

 • #1

  Emillio Kertokarijo (zondag, 25 maart 2018 14:41)

  En daar zat ik dan opeens samen met twee andere cursisten zelf een te geven. Een week na het behalen van onze certificaten bij Stg. Aliran Tenaga Dalem.
  "Energie in beweging" hadden we het genoemd. Een mooiere afsluiting kon ik me niet bedenken. De hele cursus heb ik als waardevol ervaren. Maar het was niet alleen een ervaring wat ik er aan over heb gehouden maar ook familie. Twee broers en een nieuwe tante. Ik begon de curcus met twijfels over mijn eigen kunnen en ging weg als een zelfverzekerde individu. Wat je hier ook van opsteekt of meeneemt, het zal altijd meer zijn dan jezelf had voorzien. Thuiskomen, een warm bad, familie, vertrouwen en respect zijn maar een aantal woorden die ik veelvuldig heb horen vallen bij medecursisten. En er is wat mij betreft geen woord van gelogen.

  Ik wens nieuwe cursisten een even bijzondere ervaring toe en aan de grondleggers van Aliran Tenaga Dalam heel veel succes en plezier!

  Salaam Emillio