Gastenboek

Welkom! Selamat Datang!

Fijn dat je de website hebt bezocht en/of hebt deelgenomen aan onze activiteiten.

We hebben sinds kort dit gastenboek op onze website. 

Geef gerust je reactie. Deze zal openbaar zijn.

 

Liever een persoonlijke mail?

Dat mag ook, gebruik dan het contactformulier of mail naar info@aliran.nl

Commentaren: 5
 • #5

  R. De Hondt (vrijdag, 20 april 2018 20:13)

  Heb de stichting benaderd voor een ceremonie op locatie. Rich is een zeer bekwaam begeleider, je voelt je meteen bij hem op je gemak. De gastvrijheid bij Rich en Ivonne is groot. Zeer tevreden over deze ervaring. Inderdaad: herontdek de natuur in jezelf.
  Aanrader.

 • #4

  Agnes (donderdag, 19 april 2018 12:04)

  Ik volg de stichting nu sinds 2 jaar en ik blijf me verwonderen over jullie toegankelijkheid en toepasbaarheid. Ik gebruik het orakeldeck Kaarten van Stille Kracht met heel veel plezier (prachtige afbeeldingen trouwens) en ik vind antwoorden op vragen die ik nooit eerder durfde te stellen.
  Nu heb ik mezelf zo'n mooi meditatiekussen van jullie cadeau gedaan. Hij fleurt mijn hele kamer op. Ik kijk er nu al naar uit er elke avond op te mediteren en nog meer stilte en kracht te vinden.
  Bedankt en alle goeds!

 • #3

  Meine Pit (maandag, 02 april 2018 12:43)

  Zaterdag 31 maart eerste dag gehad van Cursus Aliran Tenaga Dalam - Energiewerk 2018.
  Een bevestiging voor mij dat alles er al is; ik ga het doen!
  Bij Rich en Ivonne is het thuis komen.
  "als niets en niemand je tegenhoudt, wat wil je dan creëen?".

 • #2

  Monique (zaterdag, 31 maart 2018 23:19)

  Eerste cursusdag gehad vandaag. Een dag die in prachtig in balans was. Theorie en praktijk vielen mooi in elkaar. Rich en Yvonne twee lieve warme mensen die je het warme Indonesische gevoel geven. Enorm gastvrij en heerlijk informeel. Kijk nu al uit naar les 2.❤️

 • #1

  Emillio Kertokarijo (zondag, 25 maart 2018 14:41)

  En daar zat ik dan opeens samen met twee andere cursisten zelf een te geven. Een week na het behalen van onze certificaten bij Stg. Aliran Tenaga Dalem.
  "Energie in beweging" hadden we het genoemd. Een mooiere afsluiting kon ik me niet bedenken. De hele cursus heb ik als waardevol ervaren. Maar het was niet alleen een ervaring wat ik er aan over heb gehouden maar ook familie. Twee broers en een nieuwe tante. Ik begon de curcus met twijfels over mijn eigen kunnen en ging weg als een zelfverzekerde individu. Wat je hier ook van opsteekt of meeneemt, het zal altijd meer zijn dan jezelf had voorzien. Thuiskomen, een warm bad, familie, vertrouwen en respect zijn maar een aantal woorden die ik veelvuldig heb horen vallen bij medecursisten. En er is wat mij betreft geen woord van gelogen.

  Ik wens nieuwe cursisten een even bijzondere ervaring toe en aan de grondleggers van Aliran Tenaga Dalam heel veel succes en plezier!

  Salaam Emillio