Gastenboek

Welkom! Selamat Datang!

Fijn dat je de website hebt bezocht en/of hebt deelgenomen aan onze activiteiten.

We hebben sinds kort dit gastenboek op onze website. 

Geef gerust je reactie. Deze zal openbaar zijn.

 

Liever een persoonlijke mail?

Dat mag ook, gebruik dan het contactformulier of mail naar info@aliran.nl

Commentaren: 17
 • #17

  Bert van Ingen (dinsdag, 20 augustus 2019 15:07)

  Vandaag het bestelde orakeldeck ontvangen. Dank voor de snelle levering. Daarnaast bedankt voor jullie warme groet.

 • #16

  Charlotte (dinsdag, 13 augustus 2019 16:08)

  Al 3 jaar hield ik de activiteiten van Aliran Tenaga Dalam in de gaten. Vooral geïnteresseerd in het Indonesisch Energiewerk, vanuit mijn eigen mystieke Javaanse oorsprong en interne ‘drive’ om er ook professioneel mee aan de slag te gaan. Ik trok de stoute schoenen aan en boekte een Aliran Intensive Weekend. Na een eerste telefonisch gesprek met Rich wist ik al dat het goed zat. “Dank je we kosmos, ik heb eindelijk gevonden wat ik zocht", dacht ik. En wat ik allemaal tijdens het weekend heb ervaren, geleerd en gevoeld…ik kan er nog steeds de woorden niet voor vinden. Zowel op mystiek vlak als met concrete tips en handvatten voor mijn eigen praktijk hielpen ze me verder. En wees gerust: er wordt goed voor je gezorgd! Genoeg eten, natuurlijk, maar ook integer, vertrouwelijk en kalm. Ik was bij iedere (ver)wonderlijke ervaring volledig geaard, wakker en bewust.

  Sinds dit weekend voel ik mij compleet. Ik kan eindelijk wortel gaan schieten in mijzelf. En dat heb ik echt te danken aan Aliran Tenaga Dalam (en mn nenek moyang natuurlijk :)) Rich en Ivonne zijn geweldig, een echt powercouple, de Jay-Z en Beyonce van het Indonesisch Energiewerk in Nederland :) noemde ik ze voor de grap, maar ik meende het wel. En ze zijn nog lang niet van me af. Een hele dikke aanrader voor iedereen die meer wilt weten over zijn/haar mystieke Indonesische oorsprong en voor alle anderen die zich er meer in willen verdiepen. Veel plezier! (want het was ook gewoon erg gezellig)

 • #15

  Rich Eduard (donderdag, 27 juni 2019 12:34)

  Beste Eveline.
  Mag ik u vriendelijk verzoeken mij te contacten via ons email cq via ons telefoonnummer.
  Ik hoor vooraf graag meer informatie van u zodat ik u kan adviseren mbt een juiste behandeling.
  Vriendelijke groet Rich Eduard.
  Voorzitter Stichting Aliran.

 • #14

  Evelyn (woensdag, 26 juni 2019 11:52)

  Ik zoek iemand die jamu gericht op longherstel kan maken. Heeft u een tip?

 • #13

  Pepijn Zuurdeeg (donderdag, 20 september 2018 11:11)

  Zowel op persoonlijk vlak en dat in relatie tot mijn eigen praktijk verkeerde ik in een chaos waardoor ik het overzicht was verloren. Wat ik nodig had was orde, overzicht in de chaos en weer richting krijgen in het geheel. Ivonne heeft me daarmee op een bijzondere manier zeer goed mee geholpen. Bij het maken van een afspraak was mijn vraag of ik ook wat kon voorbereiden. Als antwoord kreeg ik ga eens in het oog van de storm staan. Dat gaf me al meteen heel veel inspiratie en duidelijkheid.
  Tijdens de coaching sessie laat Ivonne haar zeer sterke intuïtie en waarnemingsvermogen zien. Ze luistert, kijkt, voelt in volledige rust en geeft je alle ruimte je te uiten. Ze stelt precies de juiste vragen, reikt liefdevol ideeën aan in woord en beeld, spiegelt je in dingen die vertelt en ontrafelt dingen die ingewikkeld zijn tot iets eenvoudigs. Het prettige aan dit proces vind ik dat je zonder dwang op een liefdevolle manier sturing krijgt. Hierdoor lijkt het bijna alsof je zelf op je antwoorden en inzichten komt.
  Voor de sessie had Ivonne me gevraagd een aantal (edel) stenen en/of natuurlijke materialen mee te nemen. Alle stenen en materialen werden gekoppeld aan de belangrijkste punten uit het eerste deel sessie waarna je de stenen op een doek uitgooit. Ivonne leest daarna het patroon en de uitkomst ervan was verbluffend. Het gaf in één keer een compleet beeld van alles wat we besproken hadden en de samenhang tussen al mijn krachten en blokkades als een werkend organisme. Een prachtige houvast om verder te komen.
  Ivonne bedankt voor het delen van je kennis, wijsheid, vaardigheden en niet te vergeten de liefde waarmee je dat hebt gedaan.
  Liefs Pepijn

 • #12

  Maria van der Burght (maandag, 14 mei 2018 08:46)

  2 mei 2018
  Vanavond een heerlijke "pijit wellness" massage van Josephine ontvangen. Josefphine masseert met intense aandacht en ik kon me alleen maar overgeven aan haar stevige uitnodigende handen.
  Ik heb ook genoten van de heerlijke jamu / kruidendrank met verrassende en verwarmende smaken. Samen met Yvonne heeft Josephine me ook een healing gegeven.
  Bijzonder en fijn om te ontvangen. Ik ging met een ontspannen en gereinigd gevoel weer naar huis! Bedankt voor dit bad van vrouwelijke energie kennis en aandacht! Liefs Maria

 • #11

  Susanty (zondag, 06 mei 2018 19:23)

  Een tijdje geleden heb ik mezelf het orakeldeck cadeau gedaan. De kaarten en het boekje geven me waardevolle inzichten en ik ben helemaal weg van de mooie batik hoes. Het orakeldeck is voor mij de manier om me te verbinden met mijn roots en Indonesische voorouders.

 • #10

  Ference Nojotaroeno (dinsdag, 01 mei 2018 13:05)

  Op mijn 33ste verjaardag heb ik van mijn 'grote broer' een cadeau gekregen. Dit was een orakeldeck van Stichting Aliran Tenaga Dalam. Mijn eerste boodschap was dat ik moest aarden, dat ik terug moest naar mijn ware zelf. Ik heb geprobeerd om het via 'andere wegen' te aarden. Maar is mij niet gelukt.
  Ik volg de Facebook-pagina van Stichting Aliran Tenaga Dalam en mijn onderbuikgevoel zei: neem contact op met deze stichting. In maart ben ik op een intake gesprek voor individuele begeleiding geweest. Toen ik Ivonne zag, gaf zij mij een stevige knuffel en het voelde alsof ik al die jaren weg was geweest van 'thuis'. Ik wist op dat moment al dat ik onder begeleiding van deze stichting thuis zou komen. Op advies van Rich (het was geen verkooppraatje!)doe ik op dit moment de cursus Indonesisch Energiewerk. Hiervoor deed ik ook de 'Drieluikworkshop energie in beweging'. En inderdaad tijdens deze workshop en de cursus energiewerk voelt het niet meer als thuiskomen, maar ben ik thuis gekomen.

  Bedankt Rich en Ivonne! Jullie zijn mooie mensen..❤️❤️❤️

 • #9

  Marga (maandag, 30 april 2018 15:26)

  Drie jaar geleden kwam ik tijdens het Eigentijdsfestival in contact met Ries van de Stichting Aliran Tenaga Dalam. Ik volgde er een workshop Aarden vanuit innerlijke kracht en kreeg een reading. Wat mij vanaf het begin raakte was de grote liefde die overal terug kwam voor Indonesisch Energiewerk en Indonesische Tradities. Vanaf dat moment ontmoette ik Ries en Ivonne regelmatig, zowel tijdens het Eigentijdsfestival als in hun Praktijkruimte in Arnhem. Iedere ontmoeting voelde weer als een warme deken. Het is hartverwarmend te voelen dat je echt welkom bent. Dit alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat ik morgen(!) vertrek naar Java, waar Ries ons mee zal nemen op een reis door zijn land: Travel to Tradition...

 • #8

  Maria (zaterdag, 28 april 2018 11:46)

  Ik heb meerdere workshops bij Aliran gevolgd en in 2017 de cursus Indonesisch Energiewerk gedaan. Door het warme welkom en de persoonlijke begeleiding van Rich en Ivonne voelt het direct als thuiskomen. Ik heb er veel geleerd en vooral ervaren over mijn afkomst en dus over mijzelf. Af en toe gun ik mezelf een persoonlijke sessie bij Rich wanneer ik een vraag heb over energiewerk of ondersteuning nodig heb bij een ritueel.

 • #7

  Glenn (zaterdag, 28 april 2018 11:42)

  Zaterdag 31 maart begonnen met de cursus Indonesische energiewerk. En de eerste indruk was geweldig, ik werd verwelkomd alsof ik Rich en Ivonne al jaren ken, neem wat te eten en te drinken zei Rich tegen mij en dat was voor mij het teken van de Indonesische gastvrijheid. Rustig opbouwend begonnen we met de cursus theorie en praktijk, wat vond ik dit gezellig. Alleen mijn benen moest wennen aan de oefeningen maar dat komt wel goed. Ik heb al heel wat opleidingen gedaan wat met energiewerk en healingswerk te maken heeft, maar deze Indonesische energiewerk is een belangrijke aanvulling omdat ik mijn Indonesische afkomst niet mag vergeten en zo de traditie van de Indonesische healingvorm voort mag zetten van mijn voorouders daar. En verder het eten van Rich wat zo lekker is en de zang van Ivonne. Adoe mooie mensen deze twee. Terimah kasih banyak.

 • #6

  Linda (donderdag, 26 april 2018 17:29)

  In 2017 heb ik deelgenomen aan de cursus Indonesisch energiewerk. Het mooiste geschenk wat ik mezelf ooit heb gegeven. Het voelde als thuiskomen. Oprecht, leerzaam, gastvrij en nog zoveel meer. Ik heb kennis mogen maken met mijn roots wat maakt dat ik zeker zal gaan deelnemen aan de Javareis.

 • #5

  R. De Hondt (vrijdag, 20 april 2018 20:13)

  Heb de stichting benaderd voor een ceremonie op locatie. Rich is een zeer bekwaam begeleider, je voelt je meteen bij hem op je gemak. De gastvrijheid bij Rich en Ivonne is groot. Zeer tevreden over deze ervaring. Inderdaad: herontdek de natuur in jezelf.
  Aanrader.

 • #4

  Agnes (donderdag, 19 april 2018 12:04)

  Ik volg de stichting nu sinds 2 jaar en ik blijf me verwonderen over jullie toegankelijkheid en toepasbaarheid. Ik gebruik het orakeldeck Kaarten van Stille Kracht met heel veel plezier (prachtige afbeeldingen trouwens) en ik vind antwoorden op vragen die ik nooit eerder durfde te stellen.
  Nu heb ik mezelf zo'n mooi meditatiekussen van jullie cadeau gedaan. Hij fleurt mijn hele kamer op. Ik kijk er nu al naar uit er elke avond op te mediteren en nog meer stilte en kracht te vinden.
  Bedankt en alle goeds!

 • #3

  Meine Pit (maandag, 02 april 2018 12:43)

  Zaterdag 31 maart eerste dag gehad van Cursus Aliran Tenaga Dalam - Energiewerk 2018.
  Een bevestiging voor mij dat alles er al is; ik ga het doen!
  Bij Rich en Ivonne is het thuis komen.
  "als niets en niemand je tegenhoudt, wat wil je dan creëen?".

 • #2

  Monique (zaterdag, 31 maart 2018 23:19)

  Eerste cursusdag gehad vandaag. Een dag die in prachtig in balans was. Theorie en praktijk vielen mooi in elkaar. Rich en Yvonne twee lieve warme mensen die je het warme Indonesische gevoel geven. Enorm gastvrij en heerlijk informeel. Kijk nu al uit naar les 2.❤️

 • #1

  Emillio Kertokarijo (zondag, 25 maart 2018 14:41)

  En daar zat ik dan opeens samen met twee andere cursisten zelf een te geven. Een week na het behalen van onze certificaten bij Stg. Aliran Tenaga Dalem.
  "Energie in beweging" hadden we het genoemd. Een mooiere afsluiting kon ik me niet bedenken. De hele cursus heb ik als waardevol ervaren. Maar het was niet alleen een ervaring wat ik er aan over heb gehouden maar ook familie. Twee broers en een nieuwe tante. Ik begon de curcus met twijfels over mijn eigen kunnen en ging weg als een zelfverzekerde individu. Wat je hier ook van opsteekt of meeneemt, het zal altijd meer zijn dan jezelf had voorzien. Thuiskomen, een warm bad, familie, vertrouwen en respect zijn maar een aantal woorden die ik veelvuldig heb horen vallen bij medecursisten. En er is wat mij betreft geen woord van gelogen.

  Ik wens nieuwe cursisten een even bijzondere ervaring toe en aan de grondleggers van Aliran Tenaga Dalam heel veel succes en plezier!

  Salaam Emillio