Vier persoonlijke helpers

(C) Stichting Aliran
(C) Stichting Aliran

Op  Java (en ook op Bali) wordt ervanuit gegaan dat ieder mens geboren wordt met vier energetische helpers, de 'sedulur papat', die je in het leven bijstaan met raad en daad. Het is mogelijk om via meditatie en intuïtief waarnemen, contact te maken met deze persoonlijke geleidegidsen. 

De gedachte is dat deze persoonlijke energieën verbonden zijn aan je lichaam en je emoties en ook aan je karmische levenslessen. Het ligt in de aard van 'de vier broers', om te helpen voltooien wat de mens nodig heeft. Zij geven tekenen, voorgevoelens en magisch gefluister als er iets is dat opgemerkt moet worden. 

 

In deze workshop, die zal worden gehouden op de dag van de volle maan,  leer je meer over de filosofie van de 'sedulur papat limo pancer'. Ook maak je via meditatie contact met je eigen helpers.

Dit doen we vanuit een geaarde basis. Via beweging en ademhaling vergroten we de energievoorraad in ons lichaam en verzamelen we deze in de onderbuik. Vanuit dit stevige reservoir van kracht vinden we stabiliteit en veiligheid om de energie van de sedulurs beter te onderscheiden. 

 

Er zijn orakelmethoden en typisch Javaanse offerandes die je na deze workshop ook thuis kunt inzetten voor een levenslange inspirerende interactie. 

In de workshop zullen we halfedelsteentjes gebruiken voor een natuurorakel dat gewijd is aan de sedulurs.  Deze steentjes en een handgemaakt zakje ontvang je mee naar huis. 

 

De datum is op dit moment nog niet bekend.

We serveren uitgebreid koffie/thee/lekkers maar vragen je om zelf je lunch mee te brengen. Na afloop ben je van harte welkom om kosteloos een heerlijke Indische maaltijd mee te eten. 

E125,00 

Sajen offerande

Helpend vanaf je geboorte

Persoonlijke karakters