Senang bij je thuis

Is  het voor jou lastig om naar Arnhem te komen? Of heb je een aantal mensen verzameld met wie je een bijzondere themamiddag wilt organiseren? We komen gerust naar jouw locatie.  

 

Wat je deze dag wilt leren of ervaren bepaal je zelf. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld bewegings- en ademhalingsoefeningen (kembangan en bernafas); het gebruik van kruidenmengsels (obat en jamu); werken met een keris, inzicht vinden via orakelmethoden, of het inzetten van stemklank oefeningen (suara).  

In overleg kunnen we ook een ceremonie vormgeven om je bij te staan in je situatie. Wellicht heb je inspiratie gevonden voor een aantal onderwerpen die beschreven staan in het boek 'SENANG met de Stille Kracht'.

 

Deze bijeenkomst wordt in veel gevallen door Rich en Ivonne samen vormgegeven.  Dat kan prettig zijn, bijvoorbeeld omdat jouw vraag of situatie man-vrouw gerelateerd is. Of omdat de aard van het ritueel of van de healing, beter tot zijn recht komt vanuit de begeleiding door hen beiden. 

 

Geef in het bestelproces  in het kort aan welke onderwerpen jouw voorkeur hebben en geef ook aan welke datum je voorkeur heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en plannen een afspraak in. De duur van de bijeenkomst kan in overleg gepland worden. Ga uit van een dagdeel. Er worden in overleg reiskosten in rekening gebracht.