Consult door Rich of Ivonne

Een individueel consult is een ontmoeting waarin er alle aandacht is voor jouw specifieke situatie.

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact voor overleg en informatie met betrekking tot de inhoud van de begeleiding. Jij kunt aangeven wat je situatie is en welke vraag jij hebt. Daarnaast kun je aangeven of er specifieke technieken zijn die jij wilt onderzoeken en  toepassen.

 

 

Wanneer de bijeenkomst is voltooid, is er nazorg mogelijk. In veel gevallen is deze kosteloos. Jij kunt bellen of appen om jouw ervaring te delen en vragen te stellen naar aanleiding van de sessie. Wil je langer begeleid worden? Kijk dan eens naar de mogelijkheid voor de combinatie met een online traject of het boeken van een tweede bijeenkomst. 

 

Begeleiding door Rich

Rich Eduard deelt zijn expertise en ervaring op volstrekt unieke wijze. Hij werkt vanuit een holistische visie, op basis van de Javaanse traditie van zijn voorouders. De Javaans animistische technieken worden ingezet op maat, naar aanleiding van jouw vraag. Kebatinan en natuurbeleving maken deel uit van elke bijeenkomst.

"Wie ben jij echt?" "Wat wil jij werkelijk?" "Wat zijn jouw unieke kwaliteiten?" En, "Wat heb jij nu nodig?" Zijn vragen die leidend zijn bij het vinden van jouw innerlijke kracht (Tenaga Dalam). 

 

Rich' Indonesische gastvrijheid betekent dat hij de tijd en aandacht voor je heeft. In een sessie waar jij diepgaande veranderingsprocessen wilt openen en laten begeleiden, neemt Rich graag ruim de tijd (c.a. 3 uur). Voor begeleiding door Rich kun je behalve in Arnhem ook afspreken in Leeuwarden 

 

Rich over zijn werkwijze:  "Misschien ziet het eruit alsof ik mijn humor gebruik om een ervaring luchtig te houden. In werkelijkheid pas ik psychologie toe en luister ik naar mijn gevoel om te zien wat er nodig is. Met het effect, dat je makkelijker tot je kern komt." 


Begeleiding door Ivonne

Ivonne Kreule verheldert de kern van jouw situatie. Zij geeft inzicht in de vervlechting van gedrag, gevoelens en energie, die ervoor hebben gezorgd dat je in een bepaalde situatie geblokkeerd bent geraakt.  Met fijngevoelige aandacht neemt zij sensitief waar.

Zij is opgeleid tot vaktherapeut drama en heeft veel kennis van Javaans energiewerk. Haar aanpak is zacht maar direct. Kinderen en volwassenen die hun zelfvertrouwen willen sterken zijn bij haar aan het juiste adres. 

Ivonne is de auteur van 'SENANG met de Stille Kracht' en ontwikkelaar, tekenaar en auteur van het orakeldeck 'Kaarten van Stille Kracht'. Deze kaarten zullen in de sessie worden gebruikt, om inzicht te geven en om een aanpak te kiezen voor het verbeteren van jouw situatie. 

 

Kaarten van Stille Kracht, natuurorakel, ademwerk, healing, pijit, of creatieve werkvormen kunnen deel uitmaken van een sessie (1,5 tot 2 uur). Deze vindt plaats in Arnhem. 

 

Ivonne over haar werkwijze:  "Misschien denk je dat ik kennis van de Javaanse cultuur doorgeef. In werkelijkheid gebruik ik mijn ontvankelijkheid om me te verbinden met een bewustzijn dat veel dieper en wijzer is dan directe kennis. In die staat ben ik mij bewust van vele lagen. Ik gebruik mijn Javaanse instrumenten om te laten stromen wat geblokkeerd voelt. Met het effect, dat je ontspant en zelf ook inzichten krijgt."


Wat anderen zeggen

  • "Het persoonlijk consult kan ik van harte aanraden. Ivonne creëert een enorm prettige en oprechte sfeer, vanuit aandacht en liefde. Ik voelde direct dat ik in goede handen was. Dank je wel Ivonne!" (J.v.R.)
  • "Dank je wel Rich, ik ben thuis en het voelt echt anders in mijn systeem!" (I.V.)
  • Ik heb bij Aliran aangeklopt om mijn Javaanse kant te onderzoeken en te bedden in mijn Zijn. En wat was het een warm bad! Ik heb veel geleerd van Rich en Ivonne. Over hoe het Indonesisch Energiewerk in elkaar zit, de diversiteit ervan en hoe deze in te zetten bij mijn (toekomstige) cliënten. (M.R.)