Silaturahmi

Drie tot vier maal per jaar organiseert Stichting Aliran een 'silaturahmi': een gezellige informele bijeenkomst rondom Indonesische of Indische thema's! Zie het als een gezellige picknick met gelegenheid voor open podium, waar je elkaar voor het eerst of opnieuw ontmoet.

 De silaturahmi (spreek uit siela-toerag-mie) is een laagdrempelige activiteit. Het stamt uit de pencak silat, waar het bekend staat als een samenkomst van gelijkgestemden.

 

We vragen voor deze bijeenkomsten een bescheiden bijdrage. Afhankelijk van de bijeenkomst kost dit een vrije donatie naar draagkracht of een tientje. Meld je aan via de webshop, dan weten wij op hoeveel mensen we ons kunnen voorbereiden. Wanneer een nieuwe bijeenkomst gepland is, vind je de aanmeldlink ook op deze pagina, hier. Na aanmelding  ontvang je de  exacte gegevens van de tijd en plaats waar we verzamelen. Omdat de Silaturahmi ook in het teken staat van samen delen, is het  fijn dat je een kleinigheid te eten of te drinken mee neemt, wat we samen zullen nuttigen. 

 

Voor de volgende keer: heb jij een locatie op het oog waar je graag wilt samenkomen? Is er een actueel onderwerp dat je graag wilt bespreken of ervaren? Heb je een groep geïnteresseerden bijeengebracht en wil je graag dat we in het najaar aanschuiven voor een openbaar evenement? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we voor de vierde editie van de silaturahmi bij jou!