Intensive weekend 2022

Je bent er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling of in je beroep. Je wilt groeien en impact maken. Je wilt loslaten wat niet bij je past en je wilt nog dichter bij jezelf komen om te doen wat bij je past. De tradities van het Indonesisch Energiewerk roepen om je aandacht.

 

Je bent er aan toe, maar je hebt nog die doorbraak nodig. Je wilt je overgeven in een setting waar het veilig is, waar ontspanning is en waar er kracht is. En dus gun je jouzelf een weekend weg, waarin jij en jouw transformatie of beroepsmatige groei centraal staan.

 

Je neemt kwaliteitstijd voor jezelf en kijgt zorgvuldige begeleiding bij de waardevolle stappen die jij gaat zetten. 

Je zoekt die bijzondere sfeer met de Indonesische geuren en kleuren, waar je je onderdompelt in de Javaanse ervaring. Je wilt thuiskomen.


De ervaring

Dit weekend ervaar je Javaanse gastvrijheid en Kebatinan.
Kebatinan is de balans tussen jezelf, dat wat je van binnen beleeft,  en het leven om je heen.

Dit gevoel: Yes! Dit ben ik! DIT is wat ik doe omdat ik het voel in mijn onderbuik, in mijn genen, in mijn hele wezen! Alles klopt! is een persoonlijke ervaring. We bieden je daartoe de setting waarin je vrij kunt zijn en mag ontspannen. Jouw groei staat centraal. Onze technieken staan in dienst van jouw wens. 

De technieken

De technieken uit de 

Aliran Kebatinan zijn o.a.

  • Ritueel (upacara)
  • Bewegingsvormen (kembangan)
  • Ademhaling (bernafas tenaga dalam)
  • Stemgeluid (latihan suara)
  • Kruidentoepassingen (obat/jamu)
  • Krachtvoorwerpen (jimat/keris)
  • Persoonlijke begeleiding van 2 bekwame docenten

De aanpak

Je boekt je weekend in de webshop.

Om jouw vraag goed in beeld te brengen, bespreken we van te voren wat je situatie is en met welk doel je in het weekend stapt. Wij maken een inhoud voor je die een passende invulling geeft aan jouw vraag en wij boeken een heerlijk hotel in de natuur. Je krijgt je eigen kamer voor 2 overnachtingen met daarbij 2x ontbijt, een lunch en 2x diner. Over de precieze gegevens hebben we naar aanloop van het weekend nog contact. 

Na afloop ontvang je een reader met uitleg van de onderwerpen die in het weekend aan bod zijn gekomen.  We hebben drie weken na afloop van het weekend, nog een gesprek via beeldbellen.  Daarin bespreken we hoe je jouw weekend hebt ervaren en wat je op dit moment nog nodig hebt om de lessen en inzichten in je persoonlijk leven of in je werkveld te integreren.