Cursus Helende Stille Kracht - mysteries opgehelderd

Zou jij je senang willen voelen met de Stille Kracht? Zou je meer willen weten over je Indonesische roots? Ben je niet van Indonesische komaf maar wil je graag technieken leren voor persoonlijke groei op basis van Innerlijke Kracht? 

In deze unieke cursus staat de helende stille kracht centraal en helderen we de mysteries voor je op.      

Met de onderwerpen in dit lesprogramma leggen we je in vier bijeenkomsten kernachtig  uit wat wordt bedoeld met Stille Kracht en ervaar je hoe je dit ook in jouw leven in jouw voordeel kunt laten werken. 

 

Les1: In Indonesië spreken ze niet van Stillle Kracht maar van Tenaga Dalam. Letterlijk betekent dit Innerlijke Kracht.  Deze les geven we je tools in handen voor het opbouwen en richten van Innerlijke Kracht.

 

Les 2: Met Stille Kracht betreed je de wereld van energiewerk en waarnemen met je zesde zintuig. We gaan vandaag in kaart brengen wat een energieveld is en welke informatie ligt opgeslagen in een aura. Draag je ook energie uit je omgeving en relaties bij je? Wat neem je mee uit de rugzak van je ouders en wil je dit nog langer op je nemen? We leren je technieken hoe je ongewenste aangehechte energie loslaat en helpen je om je eigen ruimte in te nemen. 

 

Les 3: Vandaag ervaar je Javaanse mystiek en laten we je met Javaanse rituelen de werking voelen van de heilzame Stille Kracht. Dompel je onder in het onnoembare. 

 

Les 4: En nu praktisch: hoe zet je de technieken van Innerlijke Kracht in jouw werkveld en sociale leven in? Met praktijkvoorbeelden werken op maat, aan de hand van jouw vragen over vaardigheden, technieken, en dat wat je altijd al wilde weten. 

 

Het adres in Arnhem volgt bij aanmelding. De lesdagen zijn van 11 tot 17 uur waarna je welkom bent om te blijven mee eten.  mail gerust voor meer informatie. 

 

  • Wat is Tenaga Dalam: opbouwen van aarding, centering, emotionele basis en veiligheid middels ademhaling-, mudra's en kembangantechnieken.
  • Meditatie, onderbewustzijn, waarnemen met het zesde zintuig. Aangehechte energie: wat is van jou; wat is van een ander? Obat voor aarding. 
  • Rituelen en traditionele ceremonie. Vooroudercultuur, jimat, Indonesische mystiek
  • Achtergrondinformatie en praktische uitleg.